31 Dec 2015

KURUS 10 HARI DENGAN LAXATHIN

Pinned Entri Sila Scroll Untuk Ke Entri Terkini



LAXATHIN 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Kita baru sahaja melepasi musim perayaan. Mesti ramai yang telah naik berat badan. Hari nie Zumal nak kongsi sesuatu yang dapat kembalikan anda slim melim. Laxathin. Kurus cepat dan berkesan dengan Laxathin. Betul ke? Kesan dalam 10 hari? Hari ini Zumal ingin kongsikan satu produk yang masih baharu di pasaran tetapi sudah ramai yang berpuas hati dengan produk ini.


Apa itu LAXATHIN?


LAXATHIN merupakan produk untuk mereka yang ingin menguruskan badan. Dihasilkan dari sejenis buah yang bernama Garcinia Cambogia. Buah ini terdapat di negara-negara sebelah Asia termasuk Malaysia. Pada kulit buah tersebut terdapat sejenis bahan aktif yang dikenali sebagai Hydroxycitric Acid (HCA) yang merupakan bahan aktif yang terdapat pada buah tersebut.


Bagaimana Ia Berfungsi

Segala yang dihasilkan adalah melalui kajian. Menurut kajian yang dijalankan, ia dapat menghasilkan sejenis enzim dikenali sebagai Citrate Lyase yang menyebabkan sistem badan sukar untuk menghasilkan lemak dari karbonat.


Ia juga dapat meningkatkan kadar Neurotransmitter Serotonin yang menyebabkan kurang selera makan dan rasa kurang mengidam sesuatu makanan.

LAXATHIN menggunakan 100% ekstrak tumbuhan. Jadi ia merupakan produk yang tidak membahayakan kesihatan dan juga keluaran usahawan Muslim.


Secara kesimpulannya, pengambilan produk LAXATHIN secara berterusan boleh menyebabkan pada kadar penurunan berat badan yang ketara.


Testimoni




Bagaimana Untuk Order Laxathin ?

Teruja? Anda jatuh hati pada LAXATHIN? Ingin mencuba dan memiliki tubuh badan ideal yang slim? Orderlah sekarang. WhatsApp ke nombor Zumal segera 0125747869.

55 comments:

  1. HCA has been found for weight reduction in some studies
    anyway one must exercise and eat clean to keep a good health
    HCA might helps to reduce weight but not keeping one healthy

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju :) ... ubat kurus + pemakanan seimbang + exercise

      Delete
  2. salam singgah pagi zunar....wahhh....menarik ni zumal.....

    ReplyDelete
  3. Produk ni memang berkesan. selamat dan halal.

    ReplyDelete
  4. nak try jugak lah nanti...

    mana tau, ada "hikmah" nya.. hehe

    ReplyDelete
  5. wah ada produk baru ...macam menarik jer...

    ReplyDelete
  6. ok ke Zumal?nk kuwusssssssss...huhuhu

    ReplyDelete
  7. Datang sini..sekejap2 timbul blog Etuza..hari tu cari template yg nak ..dapat ni pun cukuplah...letak balik dalam bloglist ya..tahnia blog kini semakin hebat..

    ReplyDelete
  8. menarik ..memang perlu nak buang lemak agar tak gemuk...semoga berjaya ya

    ReplyDelete
  9. semoga rezeki terus melimpah zumal ... insha Allah .

    ReplyDelete
  10. produk yang boleh menguruskan badan memang dicari ramai orang

    ReplyDelete
  11. wahh dpt buat review produk ke ni
    nak gak..mana tau dpt free produk ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk maklumat lebih tentang tu, El boleh WhatsApp CP yer. Hehe ^-^

      Delete
  12. nice sharing ... zumal yang jual rupanya, ingatkan review iklan, good luck :)

    ReplyDelete
  13. Makan pil aje dah boleh kurus ya..menarik ni...

    ReplyDelete
  14. Nanti nak try review gak produk ni hihihi

    ReplyDelete
  15. Garcinia tu buah rupanya.Ingatkan jenama produk

    ReplyDelete
  16. Buah yang sangat femes untuk kurus ni...

    ReplyDelete
  17. Saya sekarang lagi nyari suplemen untuk menambah berat badan, tapi sepertinya LAXATHIN ini juga bisa direkomendasikan pada saudara yang saat ini sedang gencar2nya melakukan diet ... :)

    ReplyDelete
  18. bagus kan produk nih.. Eyda hanya mampu melihat sebab dah sedia kurus..

    ReplyDelete
  19. singgah sini http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/thanks-dunia-zumal.html

    ReplyDelete
  20. kepada yang memiliki masalah dengan kegemukkan alangkah baiknya jika kemudian memakai laxathin sebagai suplemen demi kurus dalam tempo hanya 10 hari.

    ReplyDelete
  21. wah menarik nie.. boleh kurus..hehehe..=D

    ReplyDelete
  22. Wah bestnya produk laxathin ni kan....memang cepat la kurus

    ReplyDelete
  23. Wahhhh.. Mcm menarik je ni :)

    ReplyDelete
  24. sepakat dengan memposting laxathin di blog ramai pengunjung ini, dari sekian banyak sahabat tentu ada diantaranya yang membutuhkan penawarannya hingga mereka kurus dalam tempo sepuluh hari....semoga
    ............aaamiiiiin

    ReplyDelete
  25. wahhh tapi Wardah dah kurus dahhh huhu

    ReplyDelete
  26. Tanpa usaha dan disiplin yang tinggi memang susah nak kurus..

    ReplyDelete
  27. 10 hari dah boleh kurus, menariknya

    ReplyDelete
  28. semoga berjaya :-)

    Saya tag Dunia Zumal

    http://belognabihah.blogspot.my/2015/11/segmen-carik-bloglist-blog-encik-kidal.html

    ReplyDelete
  29. jadi penasaran sama produk ini nih

    ReplyDelete
  30. Macam best je. 10 hari dah kurus..:)

    ReplyDelete
  31. nanti cepat la zumal selim melim haaaaaaaaaaa hihihihi

    ReplyDelete
  32. Menarik betul produk ni..boleh cuba nanti..

    ReplyDelete
  33. tahniah zumal kerana membantu mereka yang ingin kurus dengna prduk yang betul

    ReplyDelete
  34. hi done folo, folo me back ;)

    ReplyDelete
  35. Rupanya Produk Laxathin pun bagus untuk kesihatan.

    ReplyDelete