Booking.com

17 Aug 2015

CPUV NUFFNANG #105-106

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Lama dah terniat nak review CPUV nie tapi terlupa. Bila teringat Zumal usaha terus taip dan sebelum tu kena kaji apa CPUV yang Nuffnang beri kali nie.


Alhamdulillah kali nie Zumal terima 2 CPUV baru. Walaupun korang tengok 4 tapi ada benda yang sama kan??? CPUVnya KFC - Zinger Rice Wrap dan KFC - KA$H Card Launch. Semua KFC. Rindu kat KFC pula.

KFC MASAK MERAH RICE WRAP

Setelah diteliti rasanya promosi terbaru KFC adalah Masak Merah Rice Wrap. Masak Merah Rice Wrap nie dibaluti bersama nasi. Memang feel makan nasi tomato dan ayam masak merah tu. Tak sabar nak try. Menu tradisi tu.


KFC KA$H Card Launch

Teruja tak bila dengar KFC nak buat card ahli gitu. Peminat KFC tegar mesti suka. Pelancaran akan diadakan pada 21 Ogos 2015 nie. Kepada korang yang ingin turut serta boleh klik iklan yang ada gambar macam kat bawah.


Nampak tak? Ada Asfan pada hari tu. Selain tu ada Drama Band. Selain hidangan halwa telinga. Korang yang hadir akan dihidangkan menu KFC beb. Dan korang akan dapat goodies bag bernilai RM25 tiap sorang. Menarik kan??? Cara lebih mudah nak daftar, KLIK SINI.

Terima kasih untuk Nuffnang atas anugerah CPUV nie. Terima kasih juga untuk korang semua. Sekian.

32 comments:

  1. tahniah zumal..always blog ni. ok..chill...

    ReplyDelete
  2. Tahniah Zumal..jom belanja CP hihi

    ReplyDelete
  3. Tahniah Zumal. Jom makan Kepci jum! =D

    ReplyDelete
  4. waahh tahniah. lepas ni boleh belanja KFC. hehehe

    ReplyDelete
  5. tahniah bnyk dpt cpuv nuffnang.

    ReplyDelete
  6. nak satu kfc rice wrap tu..hehehe..

    tahniah ye zumal..:)

    ReplyDelete
  7. Tahniah.. semoga dimurahkan rezeki..


    Jemput singgah "Mencari Blogger Untuk Review Produk"

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah , rezeki masuk lagi . saya punya nuffnang x blh nak log in ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah rezeki masuk sbb Zumal rajin update

    ReplyDelete
  10. ehh..Zumal..nak tanya...setiap kali masuk iklan baru..kita perlu review or tulis cam Zumal ni ke..or buat tahu je ke macam mana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh tak tahu la JM, zumal cuma nak bodek Nuffnang jew. Hehe ^-^

      Delete
    2. ohhh...Nuffnang tahu ke kita BODEK dia tu hihih...

      Delete
    3. Entah la JM. Hentam saja la

      Delete
  11. tahniah bro..saya lama dah tak kisah benda nie..kerana sibuk dengan urusan lain.

    ReplyDelete
  12. Tahniah Zumal. Moga murah rezeki selalu.
    Boleh belanja kawan2 pulak :D

    ReplyDelete
  13. Assalam zumal,
    alhamdulillah
    tahniah3
    iols dah lama tak check :)

    ReplyDelete
  14. saya teringin nak try ayam masak merah tu.,.,.. org kata sedap

    ReplyDelete
  15. Zumal, thanks a lot sudi kirim kad raya.
    Maaf lmbt say thanks.

    ReplyDelete
  16. wow meletup heheh
    tahniahhh

    ReplyDelete
  17. Tahniah zumal ya murah rezeki ni

    ReplyDelete