9 Aug 2015

KEJAR TREND

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sebagai peniaga mainan Zumal sentiasa ikuti trend semasa atau apa yang tengah trending. Pada awal berniaga Zumal start jual lego figura iron man. Memang laris sebabnya masa tu filem iron man pun tengah trending.

Fantastic 4


Sekarang time Fantastic 4 trending. Jadi kali nie misi mencari lego Fantastic 4 pula. Bila filem dah keluar, budak-budak sure dah terpengaruh kan? Rasa macam kena merantau sampai KL dalam misi mencari Fantastic 4 tu. Tapi ada ke? 


Watak-watak figura Marvel memang laris. Sebelum nie ada orang cari Thor, X-Men, Spiderman, Hulk dan macam-macam Zumal tak jangka. 

Kekadang terfikir kalau nak jual figura nie, apa lagi selain lego. Ade ke? Ada cadangan korang? Kalau suit Fantastic 4 rasanya tak termasuk kategori mainan dah. Nak cari fantastic 4, fantastic 4. Nak tengok juga fantastic 4 tu... 




14 comments:

  1. selain KL figura gini boleh dapatkan di telok intan juga kot..xpasti juga tu...tapi produk di situ jauh lbh murah drpd tempat2 lain. cubalah..

    ReplyDelete
  2. Wahh...hebat ni zumal..semoga bisnis zumal akan terus maju dan bertambah maju....amin..

    ReplyDelete
  3. Updated variasi watak memang jadi kegilaan kanak kanak yang suka buat koleksi..

    ReplyDelete
  4. Wow.menarik rupanya bisnes zumal nie..chayook chayook zumal..

    ReplyDelete
  5. sambil brkoleksi smbil mnjual..hoho..cm best je juai bnda cmni eh..kna sntiasa update je figura yg org suka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekadang rasa macam nak buat galeri je Timm

      Delete
  6. Macam2 yer zumal niaga...moga maju jaya insyallah..

    ReplyDelete
  7. Assalam zumal,
    moga terus maju naaaaaa
    AMIN

    ReplyDelete
  8. biasalah tu Zumal.. yang mana tengah trending, yang tu akan laris di pasaran.. apapun semoga perniagaan Zumal lebih berjaya selepas nih..

    ReplyDelete