Booking.com
Booking.com

26 Aug 2015

DINNER DENGAN PASTA DAN MACARONI

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Semalam Zumal berdinner dengan tok dengan citarasa ala orang putih. Zumal tak masak pun. Penat tau balik dah malam pastu nak masak pula.

Dalam melayan facebook malam sebelummya terjumpa iklan pasta fettuccine dan macaroni goreng. Terfikir nak order sebagai menu dinner keesokkan harinya. Mesti sedap...




Zumal pun order macaroni goreng dan pasta fettuccine. Dalam jam 5.00 petang semalam menu yang Zumal order sampai seperti dijanjikan. Free delivery tu. Lagi satu yang best dapat air mineral percuma lagi.



Bila sampai je, rasa tak sabar nak makan. Disebabkan masih kat kiosk, Zumal terus nekad tutup awal untuk pulang dinner bersama tok. Alhamdulillah sangat sedap kedua-dua menu yang Zumal order. Rasa macam nak lagi jer. Maybe lain kali nak order cheesekut oreo pula.

Bagi orang Perlis, korang juga boleh order yer. Sure puas hati. Just WhatsApp Puan Ati 0174468481. Selamat menjamu selera...

27 comments:

  1. murah sgguh..kat sni hrga rate rm7-rm10..

    ReplyDelete
  2. Murah laa klu gtu..nampak pon sedapp..hari2 boleh order laa zumal..free delivery lg

    ReplyDelete
  3. Melting terus tengok pasta fettuccine dan macaroni goreng! VitaminSuci.

    ReplyDelete
  4. salam singgah sini zumal....sedapnya...teringin juga nak makan pasta ni...

    ReplyDelete
  5. kannn...balik keje nak masak..letih giler kut hahaha
    bgs lau ada online menu ni..hanya dihujung jari je

    ReplyDelete
  6. Bagus..zumal always support..teruskan zumal..good job..good attitude friend..

    ReplyDelete
  7. lapar la pulak..... pos mai skit

    ReplyDelete
  8. fuh.. melting tengoknya.. ;)

    ReplyDelete
  9. Murahnya RM5. kat tempat Sha, paling koman pun RM10.

    ReplyDelete
  10. sedapnya harga pun ok...nak buat xreti oder jer senang.

    ReplyDelete
  11. dekat sp ada x? hhahah... nampak sedap haihhh

    ReplyDelete
  12. Wow bestnya fettucine. Saya suka makan. Dulu rajin gak masak. Sekarang ni dh xmsk sgt sbb husband xpandai mkn. Tekaknya selera melayu katanya heheheh

    Nom join segmen bloglistSEGMEN PENCARIAN BLOGLIST

    ReplyDelete
  13. Wah bestnye..siap delivery gtuu..beat jugak ni kan zumal..jimat masa kita..

    ReplyDelete
  14. Okla tu harga murah...yg penting sdp...mmg org akan repeat order.

    Salam ukhuwah

    ReplyDelete
  15. Haaa memang murah! Biasalah, kadang2 tekak ini memang kena jugak tukar selera makan. :)

    ReplyDelete
  16. peergh.. bisness yg bagus =) kalo sedap mmg repeat order lah kan..
    free delivery tu lagi terbaiklah..

    ReplyDelete
  17. wow looks affordable
    RM5 included of delivery
    so cheap :D

    ReplyDelete
  18. aduhai ... lapar terus bila tengok gambar tu zumal ...

    ReplyDelete
  19. best tu...delivery order...x perlu nk susah kuar g kedai..order je jap g sampai...mudah nye

    ReplyDelete