Booking.com
Booking.com

8 Aug 2015

CPUV NUFFNANG #102 IKEA

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Selamat berhujung minggu yer. Apa aktiviti korang pada hujung minggu nie? Jalan-jalan? Shopping?


Nak mug macam kat atas? Jom kita pergi ke IKEA. Sekarang IKEA tengah buat sale. Banyak barang diberi potongan harga yang menakjubkan.


Untuk makluman korang IKEA sedang jalankan sale mereka bermula 6 Ogos 2015 hingga 23 Ogos 2015. Pelbagai barangan dijual pada harga murah dan memang berbaloi untuk korang beli. Korang pun tahu design IKEA memang awesome dan tiada di tempat lain.

Antara barangan yang korang boleh dapatkan dengan harga murah seperti di dalam gambar dibawah. Bandingkan betapa murahnya barangan tersebut daripada harga asal. Menarik kan???





Apa korang tunggu lagi, cepat ke IKEA untuk dapatkan barangan menarik kesukaan korang. Jangan tunggu lama-lama nanti Zumal serbu IKEA dulu. 

Selamat bershopping. Terima kasih kepada Nuffnang atas pemberian CPUV pertama untuk Dunia Zumal bagi bulan Ogos ini.

16 comments:

  1. Tak pernah yan pi ikea...area yan tak ada ikea.. :-))

    ReplyDelete
  2. memang teringin nak p Ikea..tapi tak ada masa lagi...bila Fyda cuti..husband pulak kerja..Bila dia cuti..Fyda kerja pulak

    ReplyDelete
  3. jom shopping di ikea banyak brg yg boleh dibeli tu...

    ReplyDelete
  4. Tunggu jugak bila nuff nak lekat di cpuv PC ni..kihkihkih...tahniah zumal..

    ReplyDelete
  5. x kira bln depan nak terjah ikea jugak..nk mkn meatball tu ha haha

    ReplyDelete
  6. suka beli perkakasan dapur di IKEA sbb design cantik dan unik..harga? mmg murah compare tempat lain

    ReplyDelete
  7. di Perlis ada tak IKEA...kalau x de mana yg paling dekat eh...Alor Sar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perlis tak ada IKEA... Alor Setar entah la tak perasan pun...

      Delete
  8. CP selalu shopping kat IKEA..best shopping kat IKEA..

    ReplyDelete
  9. Tahniah zumal..sha da lama x g Ikea..dah berkurun..

    ReplyDelete
  10. Bestnya kalau dapat shopping di Ikea...kat sandakan sabah mcm belum ada lah...huhu..

    ReplyDelete
  11. Assalam zumal,
    penang xdop ikea
    sob3
    stresssssssss

    ReplyDelete
  12. barangnya memang cantik.. tapi tak pernah masuk lagi IKEA.. lalu depan IKEA pernah laa..

    ReplyDelete
  13. tahniah awak :)
    PG pun dapat. masih on going. syukur alhamdulillah :)

    ReplyDelete