31 Jul 2015

TUDUNG SI COMEL

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Di bulan Syawal pasti ramai membawa seisi keluarga untuk ke rumah terbuka dan pelbagai event. Bagi yang ada anak-anak perempuan pasti nak cari tudung bersesuaian untuk mereka kan? Syawal kan sebulan pasti kita nak kelainan setiap hari untuk anak kita bagi mereka juga turut bergembira di hari raya. Zumal nak promote tudung dan pakaian muslimah yang amat menarik untuk anak-anak anda dan ada juga pelbagai pilihan untuk si gadis dan si ibu. 

Pernah anda dengar tudungsicomel.com? Kalau belum pernah klik saja link INI. Tudungsicomel.com adalah gedung online untuk mereka yang suka shopping di hujung jari. Minyak pun dah mahal semula, parking kena bayar, tol lagi. Semua kena duit. Lagi pun sekarang cuaca panas, kita kan puasa jadi lebih afdal shopping dari rumah sahaja. Banyak penjimatan untuk anda. 

Dalam entri ini Zumal kongsikan beberapa pilihan yang sememangnya cun melecun la jika anda mementingkan gaya. Nak shawl, instant shawl, bawal, bawal eksklusif, tudung sekolah dan macam-macam jenis tudung ada di tudungsicomel.com.









Bukan ini sahaja, banyak lagi pilihan untuk anda pilih di laman web INI termasuk tudung untuk sekolah anak-anak anda. Apa yang perlu anda tahu, tudungsicomel.com menawarkan kualiti yang baik untuk produk keluarannya dan harga yang sangat berpatutan. Selain itu anda juga dialu-alukan untuk menjadi dropship, pemborong dan juga sebagai ahli affiliate. Boleh buat duit raya kan? Nak join? Klik link INI.

46 comments:

  1. gambar tudungnya xnampak la zumal..

    ReplyDelete
  2. semoga business zumal berjalan lancar.. selamat berpuasa buat zuman sekeluarga :)

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa bro Zumal..ayat power gak untuk bisnes tu..

    ReplyDelete
  4. zumal, kenapa gambar tudung tak keluar?

    ReplyDelete
  5. gambarnya nggak ada ni ... cek balik zumal .

    ReplyDelete
  6. Tudung si comel memang comel gayanya

    ReplyDelete
  7. memang comel ... tudung comel model pun comel :)

    ReplyDelete
  8. Assalam zumal,
    comei3 :)

    psstt: weols sekarang ni dalam usaha nak unite utara bloggers. nak join dak?? our 1st attempt nak buat ghathering berbuka posa. kalo nak join pm iols no tepon naaa. iols takkan publish dlm blog iols hokeyh :) lets unite

    ReplyDelete
  9. Tudung macam ni lah yang Sha cari. Senang nak pakai. Tak payah gosok segala, haha. Tengok Nora pakai pun cantik je =)

    ReplyDelete
  10. Memang comel, bila budak2 dah pakai tudung.. ;) Salam ramadhan!

    ReplyDelete
  11. kecik-kecik dah pakai tudung..memang terbaik la kalau macam tu..

    ReplyDelete
  12. Semuanya comel2 belaka ..geram tengok

    ReplyDelete
  13. comel je model budak2 tu..

    ReplyDelete
  14. Cantiknya bila anak-anak pakai tudung...

    ReplyDelete
  15. sesuai sgt yg ada anak-anak perempuan ni...leh pakai time raya nanti

    ReplyDelete
  16. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  17. Singgah petang kat sni..cantik tudung2 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ambil la satu, jemput join affiliate yer

      Delete
  18. comel sungguh tengok adik2 tu pakai tudung.... stylish sgt...!!

    ReplyDelete
  19. kalau ada baby girl comel.. dah beli dah ni.. hehhee

    ReplyDelete
  20. cantik-cantik tudungnya...tapi anak saya ni tak mahu pakai tudung..puas dipujuk..lagipun dia jenis yang cepat berpeluh..mesti comel kalau dia nak pakai tudung ni..

    ReplyDelete
  21. hai zumal...baru dan terjah blog awak.sori busy sgt la ni..
    lawa tudung tu..kalaulah ada anak sendiri dah lama beli,..anyway,selamat hari raya yer...

    ReplyDelete
  22. Kalau ada anak perempuan, memang dah beli sedondon ni ha hahhaa

    Jemput join giveaway http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

    ReplyDelete
  23. Comelnya tengok anak-anak kecil bergaya dengan tudung yang cantik-cantik. Macam model pun ye. Sayangnya anak anak Mek ila semua boboi, kalau ak boleh sedondon dengan ibunya ini :-)

    ReplyDelete
  24. comell2 je semua
    skh budak2 pon dah boleh bergaya dgn macam2 fesyen kan
    senang je

    ReplyDelete
  25. mmg comel2 je model & tudung nye.

    *terime kaseh zumal bagi kad raya kat ana.
    *salam aidilfitri. maaf segala salah silap ye :)

    ReplyDelete
  26. Ala..comelnya tudung si comel tu...

    ReplyDelete
  27. Cantiknya tudung. Tahun depan baby girl saya dah 2 tahun, boleh la raya sedondon tudung lak.

    Jemput singgah ke blog saya, VitaminSuci. Saya dah add link blog awak di bloglist saya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  28. Comelnya! Jom saya tag awak.. http://www.aimisyahirah.com/2015/07/segmen-raya-kataubaid-2015.html =)

    ReplyDelete
  29. memang comel...kalau di fokus ketudungnya lagi comel kan...

    ReplyDelete
  30. comelnya anak-anak manis bertudung litup, singgah malam dan follow Zumal #725 :)

    ReplyDelete
  31. Cantiknya design2 tudung...sesuai utk si cilik!

    ReplyDelete
  32. amboiiii comeynya model hihihi

    ReplyDelete
  33. comelnya dorang! hehehe. alhamdulillah. tudungnya menutup aurat. :) bole la prmote dekat suadara

    ReplyDelete
  34. comelnya si cilik bertudung.. tu lah sekarang macam2 jenis tudung ada..

    ReplyDelete