Booking.com

23 Jul 2015

TERUJA SANGAT

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari nie sampai tak sempat jenguk blog. Busy tahap melampau. Kalau dulu susah sangat Zumal nak buat bisnes-bisnes online. Kalau masuk pun sekadar ambil hati kawan yang perkenalkan. Lepas tu Zumal akan peram je bisnes tu. Kalau ada barang, just simpan bawah katil. Tapi sejak jumpa bisnes yang sangat senang dan modalnya sesiapa pun mampu jadi Zumal cuba share. Alhamdulillah. Apa yang Zumal dapat sangat luar jangka. Teruja sangat. 

Teringat dulu masuk bisnes MLM bermodal RM1500, daftar sebab nak tolong kawan je. Barang yang Zumal dapat just simpan dan guna sendiri ja. Sebab Zumal takut bila ada orang join tapi tak mampu buat, kan buat dosa je kat dia. Buat naya orang ja. Tapi dengan bisnes modal sangat kecil, Zumal rasa tak rugi sangat orang lain nak cuba. Jadi Zumal promote je la. Rupanya memang banyak yang minat. Thanks pada yang sudi support. 

Kalau tengok pada gambar kat atas tu salah satu promosi yang Zumal buat. Dalam sehari dapat 46 like. Bayangkan kalau 46 tu join. Darab la RM10. Dah RM460.00 kan. Tapi tak la semua join. Setengah ja join. Tu pun berbaloi sangat sebab modal cuma RM10 je. Sekarang Zumal sekadar nak membantu yang dah join dan sesiapa yang memerlukan. Moga rezeki ini lebih berkat. Insha Allah...

8 comments:

  1. perlu melabur juga untuk untung kan...tahniah zumal.

    ReplyDelete
  2. looks mystery sangat that u did not reveal what's that thing

    ReplyDelete
  3. rajin berbisnes zumal skrang..chayok!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah . semoga hasilnya lbh byk nanti ...

    ReplyDelete
  5. dl penah gak msuk MLM sbb kwn gak

    ReplyDelete
  6. Assalam zumal,
    he3
    moga sukses noooooooooooooo

    ReplyDelete