Booking.com

21 Jul 2015

TEKNIK BELI BACA BUAT TUNAI


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Eh kenapa Zumal asyik bagi tips jana wang je? Dah tak ada duit sangat ke? OMG. Zumal share tips ini sebab Zumal nak rakan-rakan bebas dari belenggu kewangan yang pernah Zumal rasa. Orang yang biasa susah saja yang tahu kesusahan tu macam mana. Lagi pun kita tak boleh kedekut ilmu nanti rezeki kita tak berkat. Zumal kongsi hanya untuk kebaikan semua.

Pernah dengar tentang teknik beli, baca, buat dan tunai. Teknik ini amat mudah untuk sesiapa saja aplikasikan dalam kehidupan seharian. Apa yang perlu kita beli? Korang boleh beli formula atau ebook, dan korang baca segala tips yang ditulis dan korang praktikkan. Hasilnya korang boleh tunaikan hasilnya dalam bentuk wang. Menarik tak?

Kalau menarik korang boleh la baca tips lain yang berkaitan DI SINI dan DI SINI. Semoga ia dapat memberi idea agar korang dapat menjana duit dari internet.

8 comments:

  1. rajin zumal berkongsi ilmu untuk kebaikan bersama...bagus tu...........

    ReplyDelete
  2. Besar ganjaran pahala kan zumal bila share ilmu..

    ReplyDelete