Booking.com

17 Jul 2015

RANKING TERKINI DUNIA ZUMAL

Assalamualaikum dan Salam Syawal semua. Mungkin semasa korang baca entri nie, Zumal dah ke masjid. Insha Allah. Memang harap dapat pergi andai masih bernafas di pagi Syawal ini. Ajal maut siapa yang tahu, hanya Allah tahu.

Apa pun sesambil korang makan ketupat dan rendang tu Zumal nak kongsikan ranking alexa terkini blog Dunia Zumal. Zumal semak rank nie semalam kira-kira jam 11.00 malam dan sengaja di scheduled untuk jam 8.00 pagi bagi memenuhi ruang blog pagi ini. Alhamdulillah ranking berada dalam lingkungan yang dapat Zumal kejar. 

Tapi Zumal perlu banyak berusaha agar dapat ranking idaman. Moga masih ada yang berminat memberi job review pada Dunia Zumal pada masa akan datang. Rate yang Zumal kenakan biasa2 jer. 

Korang pun nak check ranking alexa? Jom terjah www.alexa.com 

3 comments:

  1. Yan punya blog agaknya tercorot..huhu

    ReplyDelete
  2. Semoga terus kekalkan momentum ye Zumal..

    ReplyDelete
  3. Assalam zumal,
    chaiyok3 lagi & lagi & lagi :)

    ReplyDelete