31 Jul 2015

PEMINAT TEGAR KOPI

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Siapa peminat kopi? Zumal memang peminat setia kopi. Kalau minum kat kedai Zumal hanya order kopi. Sama ada ais atau panas. Best minum kopi. Ada umph.

Ada orang kata kalau banyak minum kopi nanti tak boleh tidur, nanti sakit kepala, nanti migraine. Bukan semua kopi tak bagus tau. Ada kopi yang amat baik untuk kesihatan. Zumal minum kopi banyak mana pun boleh tidur tepat pada waktunya tau. Kopi apa Zumal minum???






Zumal suka kopi untuk minda. Kopi Barley Tilmiz A+. Kopi Barley Tilmiz A+ ini turut mengandungi barli, pegaga, mengkudu dan habatus sauda. Ada ramuan makanan sunnah ok. Jadi inilah pilihan kopi terbaik. 

Kopi Barley Tilmiz A+ adalah keluaran muslim. Ianya dijamin halalan toiyiba. Insha Allah. Zumal minum kopi nie tak pernah sakit kepala dan tak pernah tak boleh tidur. 

Kopi Barley Tilmiz A+ ini dikeluarkan dalam kotak yang cantik mengandungi 15 sachet bersaiz 25 gram. Alhamdulillah jika kita selalu minum kopi ini badan kita akan rasa segar dan bertenaga. 

Harga pasaran Kopi Barley Tilmiz A+ untuk Semenanjung Malaysia ialah RM24 manakala untuk Sabah/Sarawak adalah RM27. Itu kalau korang beli kat kedai la. Tapi kalau nak order dari Zumal harganya special sikit. Kalau ambil sendiri di kiosk lagi special Zumal bagi. Untuk maklumat boleh WhatsApp di 0125747869. Selamat menikmati kopi yer.

14 comments:

  1. Wah macam menarik jer kopi ni Zumal..Boleh cuba ni..Thanks Sharing

    ReplyDelete
  2. Zumal sep..kita sama.. Sehari kalau tak minum coffee mmg tak sah la..hehehe..:)

    ReplyDelete
  3. Sha pun peminat kopi.. Suka kopi ais...
    Sekarang rajin minum neslo.. hehehe

    ReplyDelete
  4. kita geng...iols peminum kopi tegar hehehe
    lau dpt cicah ngan biskut 4segi tu
    fuhhhh laki panggil pun wat dek je haha

    ReplyDelete
  5. kopi harum n sedap hitam pekat...

    ReplyDelete
  6. Yan tak boleh minum kopi...pening

    Kalau hubby memang peminum kopi tegar :-))

    ReplyDelete
  7. 2 in 1...menikmati apa yang kita gemari..disamping mendapat manfaat untuk diri...maka kepuasan menjadi berganda..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  8. saya klau kopi kurang cket..tpi yg ni mcm best... nnti blhlh try order ngn zumal..:)

    ReplyDelete
  9. kalau JM minum kopi senyum...pernah dgr x?

    ReplyDelete
  10. kalau order dari zumal ada charge penghantaran x?

    ReplyDelete
  11. kopi barley? macam2 jenis dah ada sekarang.. Eyda tak boleh minum nescafe.. nanti ting tong seharian..

    ReplyDelete