Booking.com

16 Jul 2015

PART TIME MASA BALIK KAMPUNG

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Masa sekarang nie, di samping sibuk berbelanja mesti terfikir juga bagaimana nak dapatkan semula duit tu kan?

Kejap tadi Zumal melawat blog Cute Qissara, beliau ada cara untuk bantu kita. Kalau korang ada terniat nak buat part time masa kat kampung halaman nanti sila terjah DI SINI.

Lepas nie bukan masa raya jer, lepas raya pun korang boleh buat part time kat ofis korang. Nak tahu macam mana, sila terjah DI SINI.

#Jangan risau tentang iklan beliau, ia memang betul sebab beliau rakan sekerja Zumal dulu. Beliau buat part time tu masa kerja. Hasil memang terbaik...

5 comments:

  1. mmg bagus ideanya masa belajar dlu kite jadi gak agen topup ni, abes je belajar terhenti la part time tu.huhu.dah kerja terus rasa lebih mudah online topup je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time belajar dulu pun Zumal jual topup kat hostel. Hehe ^-^

      Delete
  2. my anak buah buat benda ni ... kad raya dari zumal dah sampai ...

    ReplyDelete
  3. Assalam zumal,
    waaa
    baguih3di mana2 menjana duit gitew :)

    ReplyDelete