Booking.com

30 Jul 2015

OH PENING


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Korang tahu betapa pening Zumal malam nie. Oh pening. Macam nak meletup kepala nie. Kenapa? Kerana ini...

Tengok gambar tu. Opening jer dari pukul 9.00 malam sampai 11.20 malam tak teropen-open lagi. Oh pening my kepala lutut. Penantian suatu penyeksaan kot. Jadi kepada yang guna kotak komen google plus tu mintak maaf Zumal terpaksa tangguh membalas komen korang. 

Bukan nak salahkan korang, just nak beritahu sebab tak balas mengomen kat blog korang. Tapi Zumal tetap balas kunjungan. Zumal baca gak entri korang. Kerana opening yang lama dan tak tahu sampai bila tu, sebab tu Zumal tak komen yer...

10 comments:

  1. Bukan zumal je...hahaha PC pun serupa...Allah..biasanya PC close dulu..then singgah semula..kalau dah tak boleh sangat...tinggal jejak di chat box dulu..atau isi tabung nuff dulu..

    ReplyDelete
  2. Google+ mmg adkalanya bermasalah... leceh.. sbb tu saya suka klau blog guna kotok komen dari blogger.. :D

    ReplyDelete
  3. sama la blog ekin pun ada problem gak

    ReplyDelete
  4. Samalah kita.. selalu kena.. selalunya Sha tinggalkan komen kat chat box, tanda membalas kunjungan..

    ReplyDelete
  5. baru dpt nak bw
    sibuk sejak 8 menjak ni
    xnah jadi mcm ni lagi
    lau jadi kat iols..iols pun pening kepala lutut gak haha

    ReplyDelete
  6. Sabar ye zumal..jangan pening2 :-))

    ReplyDelete
  7. pernah jugak jadi macam tuh.. lastly tutup macam tuh ja.. terbantut nak BW blog sebegitu..

    ReplyDelete