Booking.com
Booking.com

25 Jul 2015

KAD ZUMAL DAH SIAP


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Bulan puasa lalu Zumal ada order kad bisnes. Zumal order dari seorang blogger terkenal iaitu Maisarah Sidi. Sebelum nie Zumal tengok design kad beliau amat menarik dan harga yang amat berpatutan. Kalau kat tempat Zumal memang tak dapat harga camni dengan kualiti terbaik pastu depan belakang pula. 

Kalau korang juga berminat nak tempah kad bisnes atau kad blogger boleh la terjah blog www.maisarahsidi.com. Tapi bukan itu saja, korang juga boleh tempah kad raya, kad jemputan, editing blog dan berbagai lagi perkhidmatan yang ditawarkan oleh blogger Maisarah. 

Sebelum terlupa, terima kasih buat Maisarah, Zumal amat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan. Insha Allah nanti Zumal order lagi.

11 comments:

  1. Stylo la zumal..cantik kad tu.,

    ReplyDelete
  2. Hebat... Pasni jgn lupa bawa ke mn2 ye pastu dh blh hulurkn kad n start nego tu blogging project besar2 . In sha Allah & All the best

    ReplyDelete
  3. Cantik..padanan warna pun tepat...

    ReplyDelete
  4. Cantik kad..warna tu pun memang amat padan juga

    ReplyDelete
  5. WAH CANTIK KAD BISNISNYA TU...

    ReplyDelete
  6. wahh dh ada bisness kad.. hehee

    ReplyDelete
  7. wahhh bisnes card zumal dah siap ye? cun melecunnya! hehehe

    ReplyDelete
  8. Bergaya betul kad Zumal..Merah mengancam..

    ReplyDelete
  9. Assalam zumal,
    waaaaaaaaa
    best3
    iols baru dok teringin nak tempah kad :)

    ReplyDelete