29 Jul 2015

KAD RAYA DARI JARI MANIS

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Tadi lepas Zumal pulang dari gunting rambut tetiba tengok peti surat berisi. Apakah itu yer. Rupanya ada sesuatu untuk Zumal.



Sungguh tak disangka, rupanya ada lagi kad raya tahun nie untuk Zumal. Kad raya yang ketiga nie datangnya dari Jari Manis atau lebih manis dorang panggil JM. Hehe...

Terharu JM ingat gak kat Zumal. JM memang orang selalu ingat rakan-rakan blogger beliau. Terima kasih yer JM. Kepada korang yang belum mengenali JM, jomlah terjah blog di JM di jarimanistravel.blogspot.com pelbagai kisah percutian di serata dunia beliau telah kongsikan di blog beliau.

12 comments:

  1. Salam singgah sini zumal...selamat hari raya dan maaf zahir batin..cantik kad raya tu zumal...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. .simpan buat kenang kenangan..buat koleksi zumal..itulah kemanisan ukhuwah..

    ReplyDelete
  3. Wah, bestnye..JM kata ada bg Cik Mimie..tp xdpt lagi la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh lama pos utk Cik mimie tu..x dpt lagi? aduhhh...ramai yg ckp belum dpt...almost 40 keping sis JM pos utk rakan blogger

      Delete
  4. selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  5. wahhh comel kad raya zumal

    ReplyDelete
  6. sama-sama Zumal...ingatan buat rakan blogger yang sentiasa support me

    ReplyDelete
  7. sama-sama zumal..itu tanda ingatan kerana sentiasa support blog JM

    ReplyDelete
  8. cantiknya kad raya Kak JM tuh..

    ReplyDelete
  9. CN mcm miss out nak pos kad raya utk zumal la. hee...
    zumal nnt email kan CN address yer. CN pos kad wlpn aidilfitri dah habis.. tak kira nak pos jgk :D

    ReplyDelete