Booking.com
Booking.com

31 Dec 2015

JOM CANTIK BERGAYA KE SEKOLAH

Pinned Entri Sila Scroll Ke Bawah Untuk Entri Terkini

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Anda ada anak perempuan bakal masuk sekolah tahun depan? Sebagai muslim eloklah kiranya kita mendidik mereka menutup aurat dari kecil. Maksud Zumal dari sekolah mahupun tabika. 

Tapi sebenarnya susah nak cari tudung untuk kanak-kanak yang bersesuaian. Lagi pun tak banyak pilihan yang ada dalam pasaran. 

Tahukah anda yang anda boleh beli tudung kanak-kanak secara online. Di tudungsicomel.com pasti anda temui pilihan yang sesuai. 












Banyak lagi pilihan yang ada. Klik katalog tudung kanak-kanak DI SINI. Anda juga boleh cari pelbagai pilihan tudung, tudung bawal, bawal eksklusif, shawl dan instant shawl DI SINI. Katalog tudung dewasa pun ada, klik DI SINI.

Jom tampil cantik bergaya dengan tudungsicomel.com 


59 comments:

  1. Betul la zumal..sedari kecil didedahkan dengan Kewajipan menutup aurat..in sya Allah tidak menjadi masalah dewasa kelak untuk memelihara aurat sendiri..

    ReplyDelete
  2. COMELNYA ANAK2 PEREMPUAN BERTUDUNG LITUP...TERINGIN NAK BELI UTK CUCU PEREMPUAN TAPI BELUM ADA LAGI...

    ReplyDelete
  3. Assalam zumal,
    aloloooooooooooo
    nomei2 model cilik tu :)

    ReplyDelete
  4. comel adik2 ni..hihihihi.. betul kata zumal menddk biarlh dari kecik bak pepatah melayu melentur buluh biarlah dari rebungnya..

    ReplyDelete
  5. Modelnye comel.. geram, je nengok..

    ReplyDelete
  6. senang dah sekarang... kalau mak zizie, lebih suka potong dan jahit sendiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman sebelum millenium.. zaman kite2 dulu

      Delete
  7. comey la..tudung instant macam nie bagus la.. mudah nak pakai..=D

    ReplyDelete
  8. Tudung cantik. Adik2 yang jadi model pun cute.

    ReplyDelete
  9. Tudung cantik..bdk yg pakai pun comel

    ReplyDelete
  10. from non muslim view,
    bertudung or not is not an issue for us
    most important is having a good character after all

    ReplyDelete
  11. Salam Syawal, Zumal. Maaf lama tak ke mari.
    Cantik & kemas potongan tudungnya. Nampak comfortable utk budak2 pakai.

    ReplyDelete
  12. comel comel comel ... boleh beli untuk sekolah tahun depan ni sebab tahun ni dah banyak beli :)

    ReplyDelete
  13. chomelnya model tudung comel... mudah budak2 sekolah sekarang.. beli yg mcm ni je kan

    ReplyDelete
  14. Memang comel tudung tudung ni zumal

    ReplyDelete
  15. amboi adik2 ni bergaya pegi sekolah ye..

    ReplyDelete
  16. Bagusnyakan... Senang je sarung. Harga pun berpatutan.;)

    ReplyDelete
  17. comel-comelnya la hai. geram tengok adik2 comel ni hehe

    ReplyDelete
  18. Cantik cutting tudung ni. Suka kalau anak murid saya ke sekolah pakai tudung begini. Tutup aurat dan kemas.

    VitaminSuci

    ReplyDelete
  19. Zaman kita dulu susahnya nak cari tundung yang sedap pakai. Sekarang ni mudah. Comel-comel plak tu..

    ReplyDelete
  20. Sng sungguh skunk ni, zaman Cikna dulu beli kain semeter, potong, jahit&lilin je.....;-)

    ReplyDelete
  21. alahai comel je :)

    done follow u

    ReplyDelete
  22. Kanak-kanak kalau pakai tudung memang comel sangat

    ReplyDelete
  23. comel tudung dia. model pun comei haaaaaa

    ReplyDelete
  24. alah comelnya...


    Salam Blogwalking: www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  25. Kalai macam ni senanglah nak beli kain tudung untuk kanak-kanak sebab boleh beli secara online.

    ReplyDelete
  26. cabtik adik tu bertudung..jadi model lah dia hehehe

    ReplyDelete
  27. cantik tudung tu Zul harga berpatutan ke? hehehe

    ReplyDelete
  28. Sebaiknya memang anak gadis kita diajarkan berpakaian yang syar’i sejak dini. Dan setelah saya lihat-lihat di tudungsicomel.com benar menyediakan berbagai macam jenis tudung yang cantik dan menarik, sangat pas untuk gadis-gadis kecil yang ingin terlihat muslimah juga cantik.

    ReplyDelete
  29. menarik juga , Fatin dah diajar memakai tudung semenjak sekolah Pra lagi, senget2 tudung masa tu, kini dah pandai gayakan pelbagai tudung Bondenya,

    Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  30. lama review ni kat sini ... repeat review ke ni zumal? :)

    ReplyDelete
  31. Yang bestnyer bila baling dalam mesin basuh tak mudah rosak...

    ReplyDelete
  32. Tudung terbaik. Cantik dan mudah digayakan

    ReplyDelete
  33. Comel sangat rupa anak-anak kecil bertudung

    ReplyDelete
  34. Semua comel2..blh laa shopping nnt

    ReplyDelete
  35. Nanti alysa 7tahun memang nak wajibkan dia bertudung..sbnrnya comey jer budak2 ni bertudung..hihihihi

    ReplyDelete
  36. sangat bagus sekali postingannya saya suka, mampir ke chord gitar

    ReplyDelete
  37. cantik bergaya dengan tudung sekolah yang baru kan

    ReplyDelete
  38. Alahai comel sungguh adik2 gayakan tudung nig ;)

    ReplyDelete
  39. nak buka sekolah ni , mesti ramai para ibu yg cari ...

    ReplyDelete
  40. comel tudung rugi kalau tak grab satu

    ReplyDelete