Booking.com
Booking.com

26 Jul 2015

CPUV NUFFNANG #101 FAIR & LOVELY RAYA

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Musim perayaan nie dah tentu banyak rumah terbuka yang kita nak pergi, bahkan kenduri kahwin pun banyak dilangsungkan. Paling penting terutama untuk wanita adalah penjagaan wajah. Mesti la korang nak wajah putih berseri masa nak pergi beraya dan kenduri kendara kan??? Mestilah kan...


Nak tips kulit cerah berseri korang kena la terjah blog Nisa Kay. Nak tahu apa yang Nisa guna? Ok Zumal pecah rahsia yer, Fair & Lovely la jawapannya. Fair & Lovely nie produk yang telah lama berada dalam pasaran dan ianya sentiasa diupgrade untuk keperluan semasa pengguna. Menurut Nisa, lepas guna Fair & Lovely kulit kita tak jadi tegang. Kalau produk korang guna tu menjadikan kulit tegang sebenarnya ia mengeringkan kulit tau. Tak bagus tu. Jadi berubah la kepada Fair & Lovely. Fair & Lovely nie bervitamin dan melindungi kulit dari sinar UV. Nak tahu lebih lanjut, terjah ke link iklan seperti dibawah.


Alhamdulillah kini dah pun CPUV ke 101 daripada Nuffnang. Kali nie Nuffnang berikan CPUV Fair & Lovely Raya. Terima kasih untuk pihak Nuffnang dan korang semua yang telah menyokong blog Dunia Zumal ini. Jangan lupa pergi dapatkan produk Fair & Lovely yer...

10 comments:

  1. Dulukan zumal..zaman PC sekolah menengah..PC dah pakai produk fair n lovely ni..minta sikit mama punya..maklumlah banyak jerawat..segan gitu kekdahnya..hihi..

    ReplyDelete
  2. tahniah..ramai yg guna fair & lovely untuk putihkan wajah...

    ReplyDelete
  3. xpernah guna produk ni.. takut xsesuai dgn kulit. hehee
    tahniah dpt income lg

    ReplyDelete
  4. dh lama xtry fair n lovely ni...suka losyen dia tapi dh xda keluaran dh...

    ReplyDelete
  5. Krim Uv memang penting untuk kurangkan risiko radiasi yang boleh rosakkan kulit

    ReplyDelete
  6. Wow. Byk nye dpt cpuv. Yg ke 101? Wowww

    ReplyDelete
  7. Alahamdulillah dapat cpuv lagi.. sha x pakai produk2 pencuci nie.. tapi suka tgk iklan fair n lovely..

    ReplyDelete
  8. Assalam zumal,
    sumal pun pakai fair & lovely yer
    he3

    ReplyDelete