Booking.com

1 Jul 2015

AWESOME BLOGGER JUN 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Alhamdulillah hari nie dah bulan Julai 2015. Bagi orang Muslim pasti ternanti-nanti perayaan Aidilfitri yang bakal menjelang pada pertengahan bulan ini. 

Entri kali ini sebagai penghargaan dan terima kasih kepada pengomen tegar blog Zumal. Bulan ini senarai pengomen tegar blog Zumal ada perubahan kerana terselit muka baru dikalangan mereka. Terima kasih tak terhingga buat korang semua. Sebagai menghargai jasa korang, Zumal nak bagi kad raya pula kali nie, bagi yang belum pernah bagi alamat tu sila email Zumal di zumal84@gmail.com

Bagi korang yang belum kenali mereka, terjah link mereka pada side bar Dunia Zumal.


#tanpa korang siapalah Zumal...

21 comments:

  1. Tahniah semua..alhamdulillah tersenarai utk bln june

    ReplyDelete
  2. Semoga zumal akan terus bersemangat utk berblogging ...

    ReplyDelete
  3. Wahh dpt kad raya lagi. Makin bertambah koleksi raya tahun ni buat yg bertuah. Tahniah !! Semogaa blogger DZ snriasa berusaha update selalu untuk pembaca ! Yey

    ReplyDelete
  4. ahakss...jatuh tangga ke tiga tu

    ReplyDelete
  5. yeay..dapat kad raya? terima kasih Zumal

    ReplyDelete
  6. ehh ada jugak nama Eyda ya..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tersenarai juga.. t kasih Zumal & tahniah buat yg lain2 juga.. :)

    ReplyDelete
  8. Assalam zumal,
    alhamdulillah tersenarai :)

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam, nanti WhatsApp alamat yer...

      Delete
  9. Tak sangaka Cik Mimie atas sekali..heee...Dah ada alamat kan?
    hehe...terima kasih DZ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah ada Cik Mimie, baru tadi Zumal pos

      Delete
  10. nak gak jadi top commentbkat blog ni hihihiji

    ReplyDelete