Booking.com
Booking.com

26 Jun 2015

SPRING SUMMER 2016 MEN'S COLLECTION

Assalamualaikum dan salam Jumaat semua. Hari nie sesambil berniaga terbaca email dari application Flipboard tentang 10 flipbook terkini untuk didownload. Zumal tertarik dengan gambar dari pihak Gucci. Gucci adalah jenama terkemuka dunia yang berasal dari Itali. Ia cukup terkenal dalam fesyen dan barangan kulit. Gucci ini adalah antara jenama mewah dan memang digilai peminat fesyen seluruh dunia. 

Menarik perhatian Zumal adalah Spring Summer 2016 Men's Collection oleh Gucci. Hebat! Fesyen untuk 2016 dah keluar. Tapi fesyennya macam kat bawah nie. Apa pendapat korang?


Zumal bukanlah pengkritik fesyen tapi sekadar berkongsi apa yang Zumal terjumpa hari nie. Pada Zumal ia menarik untuk dikongsikan. Bagi yang nak tahu tentang koleksi penuh Gucci, boleh terjah laman web www.gucci.com 

16 comments:

  1. Saya bukan pereka fesyen tapi tahu la juga mana lawa dan tak lawa. Hoho.

    ReplyDelete
  2. Gucci ni jenama dia shj dah ada harganya, belum fesyen dan materialnya lagi.. yg cantik boleh diambil contoh utk tempahan dan minta tailor tempatan tiru hehehee.. :D

    ReplyDelete
  3. saya kurang tahu semua tentang gucci mas hehe

    ReplyDelete
  4. Sebagai pengguna memang tak berapa kot fesyen dlm gambar tu..mcm xkena je...heee

    ReplyDelete
  5. hmm i rasa sikit over tak sesuai sgt utk dipakai utk majlis rasmi
    MY-Emily

    ReplyDelete
  6. bilasemakin ramai lelaki menyamai wanita , wanita menyamai lelaki , itu tanda kiamat dah dekat . dlm bidang perniagaan , jenama mewah ni sebenarnya kita membeli jenama bukan barangannya ... mcm apple , iphone sama je dgn zenfone 2 tapi iphone lbh mahal sebab jenamanya ...

    ReplyDelete
  7. pada pendapat aku, mcm kurang menarik je design baju gucci ni.

    ReplyDelete
  8. susah juga kalau design macam ni. tak kena dengan teste aRz

    ReplyDelete
  9. Huhu nk komen gak laa..knp laa fesyen kt ats tu nampak cam ketinggalan zaman sangat huhu..mmg takde laa nk beli klah gini gayanya huhu..

    ReplyDelete
  10. peeergh Gucci tu.. tak mampu mak hahaha..
    ada penah guna perfume je skali.. tu la paling murah pun..

    ReplyDelete
  11. macam tak berapa sesuai jer nak gayakan pakaian sebegini..

    ReplyDelete
  12. Pelik sangat fesyennya.. x brape sesuai la..

    ReplyDelete
  13. Assalam zumal,
    speechless hokeyh

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  14. Gucci? mampu tgk je lah huhuh

    ReplyDelete