Booking.com

17 Jun 2015

SALAM RAMADHAN 1436


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua. Alhamdulillah besok semua umat Islam akan mula berpuasa di dalam bulan Ramadhan. Ramadhan adalah bulan yang penuh barakah. Tahun ini Zumal berazam untuk lebihkan amalan dari sebelumnya. Lagi pun minggu depan Zumal dah pun menamatkan kerja di jabatan kerajaan. Zumal harap jalan yang Zumal pilih ini adalah yang terbaik. Zumal nak fokus pada perniagaan sepenuhnya disamping memantapkan ilmu agama dalam diri. Insha Allah. Blog ini tak akan Zumal tinggalkan. Lagi pun perniagaan yang Zumal jalankan juga menggunakan nama Dunia Zumal. Moga jenama Dunia Zumal makin dikenali dan dapat dikembangkan lagi di masa akan datang. Cuma buat masa sekarang Zumal kurang berblogwalking kerana kekangan masa dan data. Ada rezeki lebih, Zumal akan berblogwalking yer. Maaf jika ada apa-apa kesalahan Zumal pada korang selama ini. Dengan ini Zumal ucapkan Salam Ramadhan... Moga amalan kita diberkati....

20 comments:

  1. selamat menjalani ibadah puasa zumal...

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah zumal sebab dah berjaya jadi seorang usahawan online. saya doakan semoga perniagaan zumal berjaya.

    selamat menjalani ibadah puasa zumal. semoga ibadah puasa tahun ini akan lebih diberkati olehnya.

    http://sayapejuangbahasa.blogspot.com/2015/06/thiara-songket-raya-edition-dress.html

    ReplyDelete
  4. semoga ramadan kali lebih barakah dan rezeki zumal melimpah ruah ...

    ReplyDelete
  5. selamat brpuasa Zumal..
    Selamat berniaga juga..
    bisnes kan salah satu pintu rezeki..i'allah..

    ReplyDelete
  6. wahhh Zumal dah tak kerja di JKM lagi dah ye nti.
    semoga bertambah murah rezeki Zumal pasni.

    salam ramadhan Zumal :)

    ReplyDelete
  7. inshaAllah , Amin . . Selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  8. Salam Ramadhan Zumal. Selamat berpuasa. ;)

    ReplyDelete
  9. SALAM RAMADAN SELAMAT BERPUASA ZUMAL...SEMOGA SUKSES DLM BISNIS N MERPEROLEHI REZKI BERLIPAT GANDA DI BULAN MULIA..

    ReplyDelete
  10. salam ramadhan ... selamat berpuasa zumal :)

    ReplyDelete
  11. Salam Ramadhan Zumal. =)
    Semoga terus sukses dalam bisnes, dan apa jua bidang yang Zumal pilih =)

    ReplyDelete
  12. Assalam zumal,
    salam ramadhan & selamat berpuasa uols :)

    ReplyDelete
  13. Salam Ramadhan juga buat Zumal...semoga sucess dalam apa bidang yg Zumal sedang ceburi..juga success untuk akhirat

    ReplyDelete
  14. salam ramadhan zumal..

    moga perniagaan zumal akan terus berjaya dan sentiasa di berkati :)

    ReplyDelete
  15. salam ranadhan dan selamat berpuasa zumal....

    ReplyDelete
  16. Salam Ramadhan dan Selamat berpuasa DZ :)

    ReplyDelete
  17. kejap ja dh 3 hari kan.. ehheeh

    ReplyDelete