Booking.com
Booking.com

25 Jun 2015

HADIAH DARI CUTE QISSARA

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Semalam semasa hampir nak balik dari kerja. Zumal jumpa ramai kakitangan jabatan dan mohon ampun maaf cam hari raya. Tak kurang juga yang beri hadiah buat kenang-kenangan. 
Hadiah nie dari seorang blogger gak tau. Zumal pun baru tau kat jabatan tu ada gak blogger selain Zumal. Hadiah nie tak silap penanda buku kot. Sebab nak kata keychain pun bukan. Specialnya hadiah nie dari Thailand kay. Cantik penanda buku nie. 

Terima kasih buat blogger Cute Qissara. Korang mesti belum kenal beliau kan? Jom kenal-kenal beliau. Follow blog beliau dan korang boleh salin resepi gak kat sana. Beliau amat baru dalam dunia blog nie walaupun dah lama buat blog tapi tak aktif. Jom kita support beliau dan follow beliau yer. Jom ke blog cuteqissara.blogspot.com . 

10 comments:

  1. bestnya dpt hadiah.. comel!... hehehe jom terjah!

    ReplyDelete
  2. WAH DPT HADIAH PERPISAHAN BOLEH DIISIMPAN JADIKAN KENANGAN...

    ReplyDelete
  3. wah.dapt hadiah la..bestnya...boleh kumpul buat koleksi

    ReplyDelete
  4. Tahniah...akan terjah beliau nanti :)

    ReplyDelete
  5. Wahh tahniah Zumal.. menarik.. :)

    ReplyDelete
  6. woaaaah.. kebetulan satu tempat kerja ya..
    comelnyaaa nama blog dia.. hehe..

    ReplyDelete