Booking.com
Booking.com

3 Jun 2015

GRAMMY AWARD FROM CIK MIMIE


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Macam biasa tiap-tiap awal bulan semua blogger akan dapat sesuatu dari blog yang dorang selalu terjah. Zumal nie bukannya online selalu tapi tak sangka masih tersenarai sebagai Top Commentor di blog Cik Mimie. Macam biasa juga Cik Mimie akan anugerahkan sijil dari kreativitinya. Terima kasih yer Cik Mimie, rasa macam terima grammy award tau...

Bagi korang yang masih baru dalam dunia blog ini, jom kita berblogwalking ke blog Cik Mimie. Nak terbang ke sana, KLIK SINI.

#sekarang dah boleh hafal beberapa url blog, termasuk yang panjang...

17 comments:

  1. HEBAT...GRAMMY AWARD DRPD CIK MIMI..TAHNIAH.

    ReplyDelete
  2. tahniah Zumal.. dapat jugak grammy award daripada cik Mimie nih..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih DZ sebab sudi conteng2 dekat blog Cik Mimie..grammy award yg biasa2 je tu :) thank sebab suka :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah ^^ . cantik sijilnya . Semoga terus jadi pengomen tegar cik mimie ye

    ReplyDelete
  5. tahniah zumal . tak rugi jadi blogger peramah ...

    ReplyDelete
  6. tahniah zumal...cantik sijil tu...

    ReplyDelete
  7. tahniah zumal...cantik sijil tu...

    ReplyDelete