Booking.com
Booking.com

2 Jun 2015

CEK DARI NUFFNANG


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari nie adalah hari gembira buat Zumal. Kenapa? Sebab hari nie Zumal dah terima gaji. Bulan lalu lewat 20 hari. Bulan nie sangat cepat. Best sangat. Lagi satu paling gembira Zumal dah terima cek dari Nuffnang. 

Kalau sebelum nie claim Zumal pernah kena tolak oleh Nuffnang. Mungkin betul sebab ada salahnya kat situ sebab buat segmen macam-macam. Sekarang kalau Zumal nak buat pun tak nak beri syarat klik iklan. Apa pun kali nie income dari Nuffnang betul-betul kenyataan. Bukan lagi mimpi. Walaupun jumlah tak banyak tapi ia cukup untuk memberi semangat yang kian layu ini. Terima kasih Nuffnang. Sayang korang so much...

21 comments:

  1. Tahniah,, jue kena simpan dulu sampai hujung thn.. nanti baru nak cashout.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah Zumal.. semoga sentiasa murah rezeki.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki . Tahniah ^^

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..Murni belom dapat merasa..InshaAllah kalau ada rezeki..hihihi

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah seronok tengok sahabat sahabat berjaya..sebagai inspirasi untuk PC juga ni..

    ReplyDelete
  6. tahniah..syukur alhamdulillah...

    ReplyDelete
  7. bestnya dah pernah cashout !!! jelessss niii

    ReplyDelete
  8. tak pernah cash out lagi.. nak simpan dulu apa yang ada nih..

    ReplyDelete
  9. bestnya :) Cik Mimie nak peram dulu duit Nuffnang tu...haha

    ReplyDelete
  10. moga makin bertambah rezeki ye zumal :)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah . ntah bila lah sis nak cash out agaknya ... heee

    ReplyDelete
  12. Assalam zumal,
    tahniah3
    masyuuukkkkkkkkkk :)

    ReplyDelete
  13. sket pun takpe. still membantu daripada segi kewangan.

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah....tapi kenapa di 'tutup' nilai nya tu hiksss

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah zumal...tahniah yer..

    ReplyDelete