27 Jun 2015

#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sejak beberapa hari lalu, Zumal telah sertai group WhatsApp #bloggerutara yang adminnya ialah ARZMOHA. Alhamdulillah sejak join group nie Zumal agak bersemangat nak berblog lepas tu rakan-rakan juga berkongsi info yang baik. Selain tu semalam ARZMOHA telah kongsikan tentang #Cabaran20Hari anjuran EFG dan KBBA. Teruja Zumal nak menyahut  cabaran tu. Untuk maklumat lanjut tentang #Cabaran20Hari boleh la terjah SINI

Moga dengan ada cabaran gini Zumal akan sentiasa update blog. Maklum sajalah kalau tak ada cabaran nie, kita tak ada idea nak update blog. Rugi saja kan??? Sekarang pun Zumal dah siapkan entri #Cabaran20Hari untuk seminggu tau. Semangat gitu. Nak tau apa #Cabaran20Hari tu jom tengok dibawah...




9 comments:

  1. Waaahhhhhh.... macam best je... semoga berjaya menjalankan cabaran ini. hehe. ;)

    ReplyDelete
  2. Slemat mencabar diri zumal, semoga dengan cabaran ini memberi satu suntikan baru untuk terus berblogging

    #Cabaran20Hari

    ReplyDelete
  3. ohh..

    ada cabaranya rupanya ye..

    ReplyDelete
  4. Wah ..ada group ngan arz jugak zumal..bgus laa tu..selamat menyahut cabaran ..good luck zumal

    ReplyDelete
  5. gud luck Zumal menyiapkan entry.. insyallah ada kerajinan CT join =P

    ReplyDelete
  6. rajinnya Zumal join.. ishh nak cuba takut tak sempat nak update..

    ReplyDelete
  7. Yeah... Semoga Zumal akan bertambah rajin update entry... Bestkan bila ada cabaran macam nie.. Sekurang-kurangnya xde le kering idea nak update apa..

    ReplyDelete
  8. Assalam zumal,
    good luck naaaa
    chaiyok3

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  9. Selamat menyelesaikan cabaran DZ :)

    ReplyDelete