Booking.com
Booking.com

5 May 2015

TOP 10 AWESOME BLOGGER APRIL 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sedar atau tidak sekarang sudah bulan Mei. Bagi umat Islam, bulan Ramadan pun dah sangat hampir menemui kita. Pada tahun 2015, 1 Ramadan dijangka pada 18 Jun 2015 nanti. Alhamdulillah... 

Entri yang menemui korang pada hari ini adalah entri penghargaan untuk pengomen tegar di blog Dunia Zumal ini. Berkat sokongan korang nama Dunia Zumal juga makin dikenali. Syukur sangat. Terima kasih atas sokongan semua. Top 10 Awesome Blogger untuk April 2015 adalah seperti dibawah.


Untuk yang tidak tersenarai tu jangan bersedih, jasamu tetap ku kenang tau. Terima kasih untuk semua. Bagi korang yang belum pernah beri sebarang detail peribadi kepada Zumal mohon emailkan maklumat seperti nama penuh/ nama pena, alamat, url blog dan nombor telefon ke zumal84@gmail.com untuk simpanan kerana ada sesuatu yang Zumal nak beri. Tapi sesuatu tu bukan dalam masa terdekat kerana tempahan 'sesuatu' sebelum nie pun Zumal belum dapat kesemua lagi. Apa pun terima kasih atas sokongan korang. Bagi korang yang ingin mengenali mereka di atas boleh la terjah di side bar blog Dunia Zumal ini. 

16 comments:

  1. BW MMBERI SOKONGAN SESAMA KITA...TQ ZUMAL KAK TERSENARAI JUGA.

    ReplyDelete
  2. tahnaih semua yang tersenarai..Tak sempat nak terjah dah sekarang ni Zumal ..Busy daa hehehee..Semoga terus maju dalam berblogging ya Zumal..

    ReplyDelete
  3. tahniah utk semua yg tersenarai ^^

    ReplyDelete
  4. tak sangka nak masuk carta kali nih.. apapun thanks banyak2 kerana Zumal jugak sudi melawat ke blog saya.. detail saya dah bagi ya..

    ReplyDelete
  5. ye ke? terima kasih zumal...

    nnt sy emel...

    btw TAHNIAH KEPADA SEMUA!

    ReplyDelete
  6. ala, nama kita xde rupanya. sedih betul. TT___T tahniah pada yang tersenarai ^^,

    ReplyDelete
  7. Nampak nama Cik Mimie disitu :) terima kasih DZ :)

    ReplyDelete
  8. ade jugak rupanya . terima kasih :D hehee

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah tersenarai juga.. t kasih Zumal. Tahniah juga buat rakan2 yg lain.. :)

    ReplyDelete
  10. untungnya, mama je tak dapat blogwalking seperti selalu..

    ReplyDelete
  11. huhu im not in the list
    but nvm la
    above all i pay consistent visit :P
    MY-Emily

    ReplyDelete
  12. terima kasih zumal...terselit jgk nama JM di sini

    ReplyDelete
  13. Assalam zumal,
    sob3
    nama iols takdop

    ReplyDelete
  14. tahniah kepada yg tersenarai!!

    ReplyDelete