2 May 2015

TIPS JANA RM1,724 DALAM 30 HARI

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Kini semua orang mencari pelbagai peluang untuk jana pendapatan. Lagi pun sejak 1 April 2015 lalu negara kita telah melaksanakan GST. Jadi perbelanjaan kita pasti tak seperti dulu. Duit kena keluar lebih. Dapat BRIM? Bukan selalu bagi yang dapat pun, GSTnya setiap hari korang berbelanja. Ada tak yang boleh hidup tanpa berbelanja dalam 1 hari? Tak ada kan? Pasti semua orang akan berbelanja setiap hari sekiranya anda adalah manusia yang bernyawa. Mana tidaknya, makan, minum, tol dan minyak setiap hari kita guna. 

Hari nie Zumal nak kongsikan kepada semua plan hebat. Bukan plan skim cepat kaya atau pak man telo yer. Ini plan yang betul-betul sahih yer. Tak ada tipu-tipu. Jujur dari hati kiranya. Mesti korang tertanya-tanya plan apa yang Zumal nak cerita nie kan? Ke ada yang tak nak tahu? Pasti semua nak tahu kan? Duit semua orang nak. Jutawan pun tetap mencari lagi peluang untuk mengekalkan kejutawanannya. Duit kalau setinggi gunung pun akan licin jika kita hanya tahu guna tanpa tahu cara nak mengekakalkannya. 

Jadi, hari nie Zumal nak beri tips kepada korang untuk jana income RM1,724 dalam 30 hari. Menarik tak? Kalau menarik jom teruskan membaca. Pasti dikalangan korang tahu yang Zumal sertai bisnes telco BestMobile yang terbaru dalam pasaran Malaysia. Zumal nak kongsikan bagaimana BestMobile dapat berikan korang RM1,724 dalam 30 hari.

Pertamanya korang mestilah turut serta bersama Zumal dalam BestMobile. Itulah langkah pertama yang perlu korang buat. Bagaimana untuk dapatkan RM1,724 ?

Dalam BestMobile korang akan dapat income RM20 untuk setiap seorang yang korang berjaya taja. Korang hanya perlukan pendaftaran 30 orang sahaja dalam masa 30 hari ini. Jadi insentif pendaftaran yang korang terima adalah RM600. Tapi Zumal cerita tadi RM1,724 kan? Ya, memang RM1,724. 

Dengan berjayanya korang daftarkan 30 orang tersebut korang akan diberi Fast Action Bonus (FAB) sebanyak RM500 dari BestMobile. Sekarang baru RM1,100 sahaja. Mana lagi?

Jangan risau, korang akan dapat RM300 lagi sebagai insentif pangkat. Insentif ini diberikan secara one off setelah korang berjaya dapat 30 orang ahli. Ini kerana korang telah menjadi seorang leader hebat di BestMobile. Sanak saudara kita ramai. Semua menggunakan telefon. Pasti ini bukan angan-angan mat jenin. 

Korang kira tak? Yer baru RM1,400 kan? Memang betul tu. Dalam BestMobile setiap kali ahli yang korang taja tu topup korang dapat income. Telefon ini kita guna setiap hari sudah pasti kita topup. Jadi untuk bulan pertama Zumal andaikan korang dapat RM324, seminimum yang ahli korang topup.  Jadi kini korang telah dapat RM1,724 dalam tempoh 30 hari. Tahniah atas kejayaan korang. 

Korang jangan risau bulan depan punya income, ahli dah ada jadi setiap bulan korang dapat income ini secara pasif. Nak lebih? Korang cari ahli lagi ataupun korang ajar ahli korang plan macam korang belajar dari Zumal. Selepas tu tak mustahil pendapatan pasif korang 4 angka sebulan dan mungkin lebih lagi. BestMobile banyak lagi insentif menarik untuk korang. Korang buat jer.  

Menarik tak tips yang Zumal  berikan? Apa lagi jom mulakan langkah anda bersama BestMobile DI SINI.


20 comments:

  1. woah!!! banyak tuh!! (mata terbeliak bagai)

    ReplyDelete
  2. SNYAWAH MENARIK SGT TIPSNYA..DUIT BANYK SIAPA XMAU.

    ReplyDelete
  3. Bestnye zumal
    berbisnes jana income
    Moga zumal sukses

    ReplyDelete
  4. masyuk.... zumal join k??? gud luck!

    ReplyDelete
  5. pergh.. dah berjaya sekarang ni.. hehehe...

    ReplyDelete
  6. Mmg peluang yg sgt menarik dan lumayan.. usaha yg membawa pulangan berbaloi

    ReplyDelete
  7. wah..tahniah bro..pemahaman semakin baik dalam Bestmobile..


    teruskan berusaha dan semoga berjaya..amin

    ReplyDelete
  8. hmm best mobile ni macam tone excel yg i pernah dengar
    suruh org join and dpt money bila diorang topup
    MY-Emily

    ReplyDelete
  9. nak cari 30 org tu seksa gak ...

    ReplyDelete
  10. nak cari 30 org tu seksa gak ...

    ReplyDelete
  11. wah, thorbaik.... berbaloi sungguh kan

    ReplyDelete
  12. nak cuba lah...
    best dpt duit ni..hihi

    ReplyDelete
  13. tai art nk cari org tu paling susah

    ReplyDelete