Booking.com

21 May 2015

TERIMA KASIH JARI MANIS


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Selepas pulang dari membeli makanan tengah hari tadi Zumal terjumpa sesuatu dalam postbox. Satu sampul kecil berisi sesuatu. 

Setelah masuk ke dalam rumah, Zumal terus membuka sampul tersebut. Tetiba terasa kedinginan dari Korea. Nampak sangat menipunya yer. Sebenarnya Zumal terima hadiah dari sis Jari Manis a.k.a JM. Cenderahati tu adalah ketip kuku yang sangat comel yang ada gambar bendera Korea dan keychain. Sangat comel. Zumal suka sangat hadiah ini. Terima kasih yer JM...

Kepada korang yang belum kenal sis JM, beliau nie adalah seorang travel blogger. Dah hampir 1 dunia beliau telah menjelajah. Banyak tempat menarik yang JM kongsikan di blognya. Korang juga boleh dapatkan tips untuk melancong di blog JM. Satu yang sangat best, korang boleh dapatkan panduan perjalanan secara terperinci dari JM. Kalau korang ke tempat tu berpandukan blog JM, confirm korang tak akan sesat. Nak kenal JM jom terbang KE SANA

#Tahun nie kemana lagi JM nak travel yer?

14 comments:

  1. CM nye belum pos sbb JM x ada alamat

    ReplyDelete
  2. Zumal...dah sampai eh....alhamdulillah..terima kasih kerana sentiasa support blog JM yg bosan tu heeee

    ReplyDelete
  3. psst : nk betulkan statement...JM belum lagi travel hampir 1 dunia..itu propa tu kih kih kih

    ReplyDelete
  4. memang seronok la kan dapat hadiah

    ReplyDelete
  5. tahniah zumal. saya pun suka baca blog kak JM

    ReplyDelete
  6. Sha masih menunggu present dari JM, hehe :)

    ReplyDelete
  7. Assalam zumal,
    \waaaaaa
    best3
    tahniah3

    ReplyDelete
  8. Wahh best.. tahniah Zumal.. :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah DZ..comel hadiah tu :)

    ReplyDelete