5 May 2015

TERIMA KASIH CIK MIMIE




Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Eh korang tengah tengok drama Hati Perempuan yer? Zumal konfius gak kalau tengok drama Hati Perempuan nie, kejap gitu kejap gini. Serba tak kena dibuatnya. Moga hati korang tak berdrama sangat macam tu yer... Entri ini Zumal taip pukul 3.15 petang tadi. Sekarang nie maybe tengah layan drama juga. Moga jangan leka yer. Nanti terlepas solat tau. Biar terlepas drama jangan terlepas solat. Drama boleh tengok kat tonton yer. 


Entri kali nie sebagai penghargaan dan terima kasih kepada Cik Mimie kerana menganugerahkan sijil yang comel kat atas tu buat Zumal sebagai salah seorang top komentor di blog beliau. Comel tak sijil tu? Kalau korang nak satu macam tu, silalah berkunjung ke blog Cik Mimie dan jangan lupa selalu komen di setiap entri beliau. Insha Allah korang akan terima nukilan kreatif Cik Mimie. Belum kenal Cik Mimie? Jom KLIK SINI untuk ke blog Cik Mimie. Terima kasih buat Cik Mimie...

14 comments:

  1. WAH DPT SIJIL CNTIK PULA...TAHNIAH.

    ReplyDelete
  2. tahniah Zumal. kita pun dapat :D

    ReplyDelete
  3. Fidah hari2 layan drama tu.Walaupun agak geram dan menyampah...sebb tak ada citer best time tu...

    ReplyDelete
  4. Terima kasih DZ untuk entry ini..dan juga selalu datang conteng2 di blog Cik Mimie :) Sijil je yang mampu Cik Mimie bagi :)

    ReplyDelete
  5. JM un daat byk keing dari cik mimie ni cuma last month je x dapat

    ReplyDelete