17 May 2015

GEMPAR KUCING ZUMAL NAMPAK SESUATU

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hujung minggu camni Zumal rehat di rumah dan buat kerja rumah aje. Paling best hujung minggu nie cuti 3 hari sebab hari nie Hari Keputeraan DYMM Tuanku Raja Perlis. Oleh itu besok adalah cuti ganti. 

Berbalik kepada tajuk tu kan, ape yang kucing Zumal nampak? Mesti korang nak tahu ye tak? Tak nak? Nasib la Zumal nak cerita gak... Masa tu Zumal baru lepas jemur pakaian di ampaian. Jeng jeng jeng...

Gambar nie telah dicrop dari gambar asal

Hah, sampai bergayut mereka di dalam sangkar. Apalah yang mereka nampak tu kan? Nanti Zumal perlihatkan kepada korang gambar sebenar yer. Baca habis dulu okay. Paling penting jangan scroll entri ini sebelum korang baca. Suspend sikit. Kepada yang ada masalah jantung please jangan scroll yer. Kalau nak jugak, Zumal tak tanggung risiko. Korang yang ambil risiko kan?

Jom tengok gambar asal di bawah...

Pastikan korang tak ada masalah jantung...



















Maafkan Zumal yer kucing tu tengok mamat poyo masuk rumah lepas dia jemur pakaian tadi..Maaf jika korang terpedaya... Hehe, gurau aje yer...

22 comments:

  1. hahaha memang lawak kucing tu nampak tuannya zumal rupanya,ingatkan nampak hantu tadi :-)

    ReplyDelete
  2. memang agak suspen..cuma terfikir ada sesuatu yang gempar tadik.he..he..

    ReplyDelete
  3. laaa... ingatkan ada biawak masuk rumah tadi, hahah... btw comel kucing2 tu ;3

    ReplyDelete
  4. meow nampak tuannya kan main excited lagi syg sungguh..

    ReplyDelete
  5. ni mesti zumal belum bagi makan meow ni ... heheheee

    ReplyDelete
  6. haah poyo..hahahaha..juz kidding ^_^

    ReplyDelete
  7. ish ingatkan kucing tu nampak hantu hahaha

    ReplyDelete
  8. Hehehehe...zumal...zumal..kahkahkah..

    ReplyDelete
  9. tu mesti nak minta zumal keluarkan diorg tu.

    ReplyDelete
  10. ahahahhahahahahah x boleh belah. sampai macam tu gaya kucing2nya ha

    ReplyDelete
  11. Igt kn kucing tu nmpk awek cun ;-)

    ReplyDelete
  12. hahaha ingtkan kucing2 zumal nmpak 'sesuatu' hahaha

    ReplyDelete
  13. Assalam zumal,
    he3
    memola tu iols dok agak uols pegang pinggan makana kucin he3

    ReplyDelete
  14. eeeeeeeeee SERAM bila tgk MAMAT POYO tu kah kah kah

    ReplyDelete
  15. psst : siapa yg tolong take PIC MAMAT POYO tu ahaha...Zumal ke?

    ReplyDelete
  16. kucing2 tu nampak sesuatu..bukan dia takut..tapi muka minta makanan eheheh

    ReplyDelete
  17. JM : mamat poyo tu yang set camera dan tangkap gambar sendiri...

    ReplyDelete