Booking.com

15 May 2015

D2D's First Giveaway by Edrina


Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


Simple and easy GA. meh join ramai2 ;))
 D2D's First Giveaway by Edrina
D2D's First Giveaway by Edrina
CLICK BANNER UNTUK JOIN ;)
Syarat-syarat penyertaan ::
1. Blogger Malaysia
2. Follow Blog:-
3. Like fanpage: 
5. Buat entry di blog anda bertajuk "D2D's First Giveaway by Edrina"
6. Copy coding yang disediakan, paste di ruangan html entry di blog anda dan publish entry tersebut.
7. Tinggalkan link entry anda dalam ruangan komen di SINI
8. GA bermula pada 12.00AM, 9 Mei 2015 dan tamat pada 11.59PM, 9 Jun 2015

18 pemenang dicari dan pemenang ditentukan melalui Top Referral dan cabutan bertuah secara manual oleh penganjur sendiri
Senarai Hadiah:
• CASH RM20 (Top Referral)
• Bawal Zarazuri (x5)
• Bookmarks LE (x3)
• Topup RM10 (x3)
• Hot Perfume (x2)
• Alfafa Shaklee (x1)
• Barang Craft (x3)

Giveaway ini di'sponsor oleh:


17 comments:

  1. i pun ada buat giveaway from mayfair worth rm500+
    cara penyertaan senang saja
    just comment at my post comment column
    tak payah buat blogspot baru copy paste coding, follow and like

    ReplyDelete
  2. wah, menarik sangat ni . nanti nak join la!

    ReplyDelete
  3. Assalam zumal,
    good luck naaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. thanks join^^

    senarai peserta -- http://edrina-dafinites94.blogspot.com/p/peserta-d2ds-first-ga.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari GA yang sama. Good luck !

    http://theathra.blogspot.com/2015/05/d2ds-first-giveaway-by-edrina.html

    ReplyDelete
  6. Hai awak! Kita pun ada buat GA. Jemput join & singgah tengok hadiah-hadiah yang dipertaruhkan (ecewah). Hehe.

    http://inijurnalkitapunya.blogspot.com/2015/05/oh-snap-its-giveaway-time-by-haziqah.html

    ReplyDelete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete