1 Apr 2015

TERIMA KASIH SEMUA

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sedar atau tidak hari nie dah pun bermula bulan baru. 1 April 2015. Tapi rasanya bulan nie bulan yang rakyat Malaysia dah buat countdown dan kedatangannya sangat dirasai dan disedari yer. Seperti biasa setiap awal bulan Dunia Zumal buat entri penghargaan buat semua pengomen tegar blog ini. Bagi para top commentor blog Dunia Zumal yang bulan sebelum nie Zumal dah poskan sesuatu untuk korang. Tapi masih ada yang belum Zumal hantar sebab kehilangan alamat. Nanti jangan marah kalau Zumal minta alamat korang yer ^-^

Untuk bulan Mac, ada juga nama baru masuk list. Tahniah buat yang tersenarai. Terima kasih buat korang semua yang sudi menyokong kewujudan Dunia Zumal ini. Untuk edisi Mac nie Zumal sekadar ucapkan penghargaan jutaan terima kasih buat korang. Insha Allah untuk bulan April nie ada sesuatu menanti korang yer. Terus berusaha yer ^-^


Bagi korang yang belum kenal para top commentor di blog Dunia Zumal jom terjah link mereka di sini.  



20 comments:

  1. Sorry nama saya xde.
    Makin bz lah zumal.

    ReplyDelete
  2. alamak...kitew still tak dapat la..tak per,,,kitew akan cuba lagi this month..busy sikit sejak nak gst ni...kerja dekat opis menimbun2 ni..hahaha

    ReplyDelete
  3. Assalam zumal,
    waaaaaaaaaaaaa
    tahniah3
    memang tak terkejor iols dengan deme suam ni tau3 :P

    ReplyDelete
  4. hok no 5 tu nk tuntut hadiah hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hok tu baru Zumal baru pos 2 hari lepas ^^

      Delete
  5. terima kasih zumal sebab senaraikan saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal nak minta tolong Haziq emailkan alamat pada zumal yer
      zumal84@gmail.com

      Delete
  6. terima kasih Zumal...beri ucapan terima kasih sudah mencukupi buat JM...Zumal pun selalu singgah di blog Jari Manis tu so ini adalah kunjungan balas tanda penghargaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal ada kirim sesuatu untuk JM tau... Hutang yang dulu2. Hehe ^^

      Delete
    2. kak JM nih kat mana2 jer ada nama dia.. hehehe..

      Delete
  7. wahhh... banyaknya komen yg diterima setiap bulan. yg top komenter punya komen pun dah banyak .syabas.

    ReplyDelete
  8. tahniah buat mereka...
    ehh macam dah lain je blog zumal nie..
    lebih senang nak komen..
    maaf lame xjenguk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lain kat komen jer Ayu, minta maaf la Zumal terpaksa minta alamat Ayu yer. Nanti emailkan zumal84@gmail.com

      Delete
  9. Alhamdulillah tersenarai juga walaupun agak kurang waktu berblog bulan lepas. T kasih DZ & tahniah juga buat rakan2 yg lain.. :)

    ReplyDelete
  10. Eh..Eh..ada nama Cik Mimie la..hehe :) Thank Dz :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...nama diana masi ada dalam senarai.....terima kasih zumal....

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada semua.. lama betul tak singgah kat sini..

    ReplyDelete
  13. tahniah semua
    ada jugak nama saya kat sini

    ReplyDelete