Booking.com

14 Apr 2015

MAAF YER


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hai korang... Mesti korang tertanya-tanya apa kes entri Zumal ada gambar chat box pula kan? Hmm. Sememangnya entri ini ada kaitan dengan chat box Zumal tu. Andai kata korang tinggalkan jejak pada chat box tu pastikan link korang betul yer. Kalau blog yang Zumal familiar terjah tu takpe la sebab kebanyakkan link korang dah tersemat dalam minda Zumal (walaupun kekadang asyik lupa). Kalau Zumal tak terjah kembali mesti ada sesuatu yang tak kena pada link yang korang letakkan tu. Seboleh-bolehnya Zumal akan membalas kunjungan korang tapi mungkin kerana kesilapan pada link tu telah bawa Zumal ke tempat lain. Maaf yer...


Selain tu, please la jangan letak iklan pada chat box tu yer. Sebabnya kesian pada Zumal sama yer. Sekian peringatan mesra dari Zumal...

16 comments:

  1. jarang letakkan komen kat chatbox..selalu kat kotak komen je dah mencukupi...

    ReplyDelete
  2. kalau berblogwalking malas da nk drop kat chat box.

    nak tinggalkan komen2 yg positif je.

    ReplyDelete
  3. wardah salu gak left komen kat chatbox. tapi xde letak link2 iklan.. huhu. kdg2 wardah delete je yg merapu tuuu

    ReplyDelete
  4. wardah salu gak left komen kat chatbox. tapi xde letak link2 iklan.. huhu. kdg2 wardah delete je yg merapu tuuu

    ReplyDelete
  5. Cik Mimie jarang drop chatbox kekadang je..tp xde la letak link iklan..

    ReplyDelete
  6. cik anon biasa komen link2 iklan ni

    ReplyDelete
  7. cik akak memamg tak guna komen cbox kalau nak komen.....bagus cik akak komen entri :)

    ReplyDelete
  8. Fida pun tak suka sgt Cbox..rasa macam tak ada org nak tgk pun hehehe..Anyway..Google @ Mozila macam kena hack jer

    ReplyDelete
  9. betul tue
    all the best jom join ga ni pulak
    http://adna2029.blogspot.com/2015/04/jom-sertai-giveaway-mudah-di-merryfendy.html

    ReplyDelete
  10. Eyda jarang laa nak drop komen kat Cbox tuh..

    ReplyDelete
  11. haa aaa kena pastikan link anda okeyyy..lbh suka komen dr chatbox hehe

    ReplyDelete
  12. Bab link iklan yg mmg tak tahan kat chatbox hhmm..

    ReplyDelete
  13. ramai orang suka spam iklan kat chatbox tu,

    ReplyDelete
  14. suka tinggalkan komen d ruang komen dari kat cbox tu

    ReplyDelete
  15. tak suka betul bila ada iklan kat chatbox

    ReplyDelete