Booking.com
Booking.com

9 Apr 2015

LETIH



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari nie Zumal rasa terlebih letih. Tak tahu la apa sebabnya. Biasanya kerja Zumal memang banyak guna tenaga tulang empat kerat. Tapi hari nie luar biasa letihnya. Macam kena bersara awal dari kerja sekarang. Nak jadi blogger sepenuh masa? Maybe la. Boleh ke? Belum cuba belum tahu kan? Cuma sanggup atau tak jer. 


Minggu nie Zumal rasa amat tak terurus tau. Tengok je la dah tak sempat bercukur pun. Kerja pula dipersalahkan. Hehe. Kena kembalikan tenaga dengan Maca Tongkat Ali Extra nie. Apa tu? Korang boleh terjah SINI.


Zumal nie serba salah sebenarnya. Bila kerja ada gak backup income kan? Kalau tak kerja mampu ke dapat job advertorial selalu? Entah la. Sebab tu Zumal sertai bisnes yang Best. Moga dapat jana income yang Best juga. Nak try juga? KLIK SINI


Lagi satu, hari nie Zumal dah update semula akaun AdSense. Nampak gayanya macam dah approved. Sekarang Zumal perlu maintain trafik blog nie agar dapat income yang lebih. Moga boleh berjaya. Lagi satu Zumal harap Cik Nuffnang Nuffnang terus beri peluang untuk Dunia Zumal nie.


Kehidupan kini makin mencabar kan? Pelbagai dugaan kan. 'Krik Krik'... Apa pun moga kita semua berjaya dalam bidang masing-masing dan moga rezeki yang kita dapat diberkati oleh Allah. 


#letih tu kekadang bukan kerana tugas tapi kerana 'krik krik' biarlah rahsia.

12 comments:

  1. Sabarlah DZ.. semoga segalanya sentiasa dipermudahkan.. salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  2. saya yakin orang yang baik macam zumal ni memang murah rezeki. saya yakin juga suatu hari nanti zumal pasti boleh jadi blogger sepenuh masa. percayalah...

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan dalam semua urusan. Aminn.

    ReplyDelete
  4. Bersabarlah.

    Mungkin ada hikmah disebaliknya. Tentang adsense tu, rasanya ia dapat mengembalikan kerancakan dunia blogging walaupun sekarang ni kita semua rakyat Malaysia dirundung kesempitan akibat kenaikan kos sara hidup.

    ReplyDelete
  5. Banyakkan bersabar zumal....semoga apa yang zumal lakukan di permudahkan...

    ReplyDelete
  6. Be strong DZ :) InsyaAllah, rezeki ada di mana2..kita je kena usaha lebih sikit :)

    ReplyDelete
  7. kenapa erk adsense x approve blog ? ?

    ReplyDelete
  8. cakap pasal lethi same to me...bukan letih badan tetapi otak...ada keje urgent....jam 7 baru balik rumah...esok ada tournament badminton..huhuh...letih2

    ReplyDelete
  9. letih tu sebab tak buat senaman selalu, makan high fat and salty food, tak cukup tidur, tabiat hidup yang tak baik
    cuba ubah semua itu dan u akan nampak result nanti
    MY-Emily

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah dah approved adsense . insha Alah , byk masuk nanti ...

    ReplyDelete
  11. memang kekadang kita kan letih dengan urusan kerja.. in shaa Allah Zumal semoga dipermudahkan segalanya..

    ReplyDelete