Booking.com

7 Apr 2015

KERANA KAU

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sorry kepada semua kerana Zumal menyepikan diri seketika. Semua kerana masalah  yang korang pernah dengar Zumal ceritakan sebelum nie. Masalah phone yang dah tak berfungsi.


Nak beli baru dah GST pula. Tapi semalam Zumal nekad untuk grab sebiji tablet. Entah la tablet la agaknya. Kerana kau maybe Zumal puasa sebelum Ramadan la. Hehe.


Zumal sshopping Asus Fonepad 7. Harga selepas GST, RM699. Puas hati gak sebab skrin besar boleh 'tenyeh' skrin puas-puas. Senang Zumal nak berblog. Lepas nie Zumal akan bayar hutang berblogwalking yer. Moga jangka hayat phone nie lebih panjang. Zumal pun nak guna dengan 'cermat'. Hehe.






21 comments:

  1. oklah tu..tablet baru mesti lbh efisien n mudah blogging..

    ReplyDelete
  2. wah.bestlah dapat gadget baru...makin rajin update blog la.penangan gst sangat harganya.januari aritu suami kite beli fonepad8 dlm rm650 pun include aksesori.

    ReplyDelete
  3. Harga barangan dari asus ni semuanya agak berpatutan.

    ReplyDelete
  4. wow tablet baru...mesti sayang nak guna kan..lepas nie....mesti nama zumal naik di entri entri cik akak

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..boleh jugak la kan zumal,janji boleh berblog...

    ReplyDelete
  6. husband ada beli jugak.. ok jer dia guna, dah berbulan2 lamanya..

    ReplyDelete
  7. Assalam zumal,
    waaaaaaaa
    gadget baru uols he3
    selamat BW uols :)

    ReplyDelete
  8. Wah best nyer org tu ada tablet baru...nak pinjam boleh..hehehe

    ReplyDelete
  9. Asus mmg bagus.. saya guna zen6 dah 5 bulan & tak pernah sekali pun hang setakat ni. Tahniah DZ.. :)

    ReplyDelete
  10. wahh....dah dapat teman baru so boleh bw puas2 lah lepas nih

    ReplyDelete
  11. sis pun ada sebiji tapi model first ... ini untuk fone dan tablet zumal . 2 dlm 1 . lagi senang . cuma sis punya gambar kamera belakang tak sharp lah ...

    ReplyDelete
  12. Wah, bestnye..dapat pengganti baru :) jgn lupa bw blog Cik Mimie ye..haha

    ReplyDelete
  13. wahhh , jaga elok ni . hehee

    ReplyDelete
  14. Bau kedai! ^^
    Lepas ni, kena bayar hutang bw. Kita bw sampai lebam, ekeke

    ReplyDelete
  15. Wahhh....zumal ada gadget baru....tahniah zumal....lepas ni senang hatilah bila nak berblogwalking..hihi

    ReplyDelete