Booking.com

21 Apr 2015

GIVEAWAY SAYANG by SCHA NAZRI

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari nie baru dapat bermanja-manja dengan blog. Rindu sangat kat blog Dunia Zumal ini beserta rakan-rakan seperjuangan Zumal yang tak jemu terus menyokong kewujudan blog Dunia Zumal ini. Oleh itu kita sama-sama support antara rakan-rakan kita yer.

Hari nie Zumal telah ditag oleh Cik Nadyya dalam Giveaway Sayang by Scha Nazri. Lama rasanya Nadyya tak singgah sini kan. Almaklumlah beliau sudah bekerjaya. Moga Nadyya berjaya dalam kerjaya pilihan. Dan tak lupa juga jutaan terima kasih kerana sudi tag Zumal untuk giveaway ini.

klik untuk join

Bermula 4 April yang lalu sehingga 4 May 2015, Scha telah menganjurkan giveaway yang sangat awesome. Hadiah yang Scha tawarkan sangat menarik. Nak tahu apa hadiahnya? Jom tengok senarai hadiah yang Scha tawarkan untuk korang.

1 x MINT CLUTCH BAG untuk pemenang UTAMA
RM 10 topup x 5 pemenang
10 blog untuk direview setiap minggu

Menarik kan!!! Apa tunggu lagi, klik banner dan join ^-^

Scha nak tahu kenapa nak menang giveaway ini. Kalau Zumal, menang atau tidak itu tidaklah menjadi masalah. Apa pun Zumal sertai untuk support Scha dan rakan-rakan lain juga. Selain itu, dengan menyertai giveaway Scha nie kita dapat mengeratkan ukhwah sesama rakan blogger yang lain... Nak tahu macam mana kita nak eratkan lagi kita tag ramai-ramai untuk turut serta...  Jom tengok siapa yang kena...


Good luck semua ^-^


19 comments:

  1. goodluck . inshaAllah nnt join sekali :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih zumal sebab tag saya. saya pasti akan join. hehe

    ReplyDelete
  3. Baru sempat jenguk blog harini...busy giler..
    Good Luck Zumal

    ReplyDelete
  4. bro . yaya pun ada tag bro zumal dkt ga ni :D , lupa nak habaq mai . eheh . goodluck bro zumal !

    ReplyDelete
  5. Gud luck bro...ol d besh ya...

    ReplyDelete
  6. top up bernilai RM10..menarik tu..

    ReplyDelete
  7. Assalam zumal
    good luck naaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. salam singgah dari GA sama . goodlck :)

    http://www.blogparihh.com/2015/04/giveaway-sayang-by-scha-nazri.html

    ReplyDelete