Booking.com

27 Apr 2015

DAPAT HOT WHEELS

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Balik dari Karnival Memancing hari Sabtu lalu, ada Abang Poslaju singgah di rumah. Hairan juga Zumal sebab tak ada pula order apa-apa secara online. Terfikir apa yang ada dalam bungkusan tu. Boleh tahan besar gak bungkusannya. 

Setelah dibuka rupanya ada set kereta Hot Wheels dan fridge magnet dari Nina a.k.a Amanina Mads. Hadiah untuk Mini Giveaway Nina dan Anies yang Zumal join tak lama dulu. 



Zumal suka sangat-sangat dengan hadiah nie. Terima kasih buat Nina dan tak lupa juga kepada Anies yang sama-sama menganjurkan GA tersebut. Nanti Zumal test drive semua kereta tu yer...

Bagi korang yang belum kenal siapa Nina dan juga Anies, boleh terjah ke blog dorang di link berikut, Nina | Anies.

17 comments:

  1. bnyknya hot wheels puas nak main ni...tahniah dpt hadiah istimewa.

    ReplyDelete
  2. wah zumal ini kalau ash nampak ni, habislah, baik sorok dari dia...ekekekeke...

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat koleksi kereta hot wheels..

    ReplyDelete
  4. banyak nyaaaa ..

    jom shopping bawah RM50 :) Awasss !! Hanya wanita sahaja boleh baca , lelaki tak boleh tapi sang suami nak belikan sang isteri boleh baca . jemput jemput :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/04/mascara-fibre-love-alpha-pink.html

    ReplyDelete
  5. wah, bestnya! kalau adik saya dapat ni, mau x berhenti main. hahahaha

    ReplyDelete
  6. Assalam zumal,
    waaaaaaaaaaaa
    bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    tahniah3

    ReplyDelete
  7. Wah bestnya.. menarik.. tahniah Zumal.. :)

    ReplyDelete
  8. http://www.diarijejakahangat.com/2015/04/mega-giveaway-diari-jejaka-hangat-2015.html

    Jom Join

    ReplyDelete
  9. tahniah zumal.. kalau dah kak nina ni, confirm hot wheels la.. ehehehe

    ReplyDelete
  10. byk nye dapat nak sebuah boleh..buat bawak g pasar

    ReplyDelete
  11. tahniah zumal. banyaknya, boleh buat koleksi

    ReplyDelete
  12. kalaulah dekat2, boleh suruh anak sy test drive hot wheels ni dgn zumal hehe

    ReplyDelete
  13. tahniah zumal.. bestnyaaaaaaa.. pehhhh

    ReplyDelete