Booking.com

13 Apr 2015

CPUV NUFFNANG #80 TGIF - MEAL FOR TWO




Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Selamat hari Isnin yer. Ade tak yang rasa segan nak bangun awal hari nie? Takde? Alhamdulillah ler gitu. Zumal pepagi lagi dah dikejutkan oleh Boboy. Dia nak keluar jogging agaknya. Jam masa tu baru pukul 4 pagi. Boboy kalau nak keluar time gelap gelita nie mesti diajak tuannya meneman. Alahai ngantuk ler Zumal kerja hari nie terpaksa jaga awal. Boboy oh Boboy...


Hari nie Zumal bukan nak citer kisah Boboy tu, just nak share betapa baiknya Nuffnang beri CPUV di awal pagi hari nie. Hari nie Zumal dapat CPUV TGIF - Meal For Two. Wah makanan nie, siapa belum makan jom kita terjah yer. 


Terima kasih kepada pihak Nuffnang yang baik hati nie yer. Besok berilah CPUV banyak lagi. Bye bye...

19 comments:

  1. Sha pun ada juga. Tapi earning naik seciput-seciput sebab status Non-Glitterati. T_T

    ReplyDelete
  2. Wah, CPUV mencurah2 tahniah DZ :)

    ReplyDelete
  3. tahniah zumal bnyk rezki cpuv.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaiku... wah! tahniah yea Zumal...

    ReplyDelete
  5. Tahniah ye zuma..cik akak pun dapat juga nie...

    ReplyDelete
  6. Terbaiklah Zumal. Tahniah dapat CPUV lagi :-)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah .semoga terus melimpah rezekinya ...

    ReplyDelete
  8. tahniah..rezeki ada masuk..teruskan usaha untuk menambah trafik

    ReplyDelete
  9. tahniah..rezeki ada masuk..teruskan usaha untuk menambah trafik

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..
    Maaf Zumal baru pagi ni Fida dapat BW..
    Semalam tak sehat..terpaksa keja halfday...balik umah tidur jer

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...
    Nuffnang tengah baik hati tu

    ReplyDelete