Booking.com

4 Apr 2015

CPUV NUFFNANG #75-76 CHIPSMORE DAN AUDI BRAND

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Selamat berhujung minggu buat korang. Hujung minggu macam nie hari untuk Zumal pergi shopping. Shopping apa? Shopping barangan dapur la. Hujung minggu Zumal jadi suri rumah. Boleh gitu? Almaklum ler belum ada suri yang sudi mengganti tempat tu. Moga apa yang Zumal nak shopping hari nie harganya tak la naik selepas GST nie. 


Walaupun dah GST nie. Nuffnang masih lagi setia memberikan CPUV untuk blog Dunia Zumal. Syukur sesangat. Alhamdulillah kan. Semalam Nuffnang bagi CPUV Chipsmore 25th Anniversary dan Audi Brand Campaign. Sekarang nie kalau korang nak beli biskut or cookies belilah Chipsmore kerana sempena sambutan 25 tahun mereka hadiahkan kita extra 25% biskut. Pasti kenyang korang makan Chipsmore. Audi tu pengeluar kenderaan kan? Nak tahu? Korang tengok la apa yang diiklankan tu.



Terima kasih buat Nuffnang yang setia memberikan CPUV buat blog Dunia Zumal ini. 

22 comments:

  1. alhamdulillah , semoga terus melimpah rezeinya ... sis dah dpt kiriman dr zumal tu semalam . terima kasih ya ...

    ReplyDelete
  2. bnyk rezki cpuv nuffnang masuk blog zumal ya...tahniah.

    ReplyDelete
  3. Selamat bershopping Zumal...Untungla si bakal isteri nanti kan..hehe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, tahniah Zumal. Semoga lebih maju jaya :)

    Semalam Sha shopping kat Mydin. Rasanya harga masih sama sebelum GST :)

    ReplyDelete
  5. wahhhhhh besnye iklan sentiasa berjoget kat blog zumal hehe..
    pstt~ ana dah dpt 'hadiah' drpd zumal. mekaseh tau!
    nti ana up entry khas hehe

    ReplyDelete
  6. banyak juga yg on going... tahniah :)

    ReplyDelete
  7. wahh banyak. minta sikit zumal

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah kan pihak nuff masih bg earning

    ReplyDelete
  9. Tahniah... semoga makin murah rezeki :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tahniah DZ... :)

    ReplyDelete
  11. nk belanja sy kete sebijik ke chipsmore sekeping? ;-)

    ReplyDelete
  12. Tahniah DZ :) Semoga terus dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  13. Salam singgah selasa zumal.....tahniah zumal...

    ReplyDelete
  14. Semoga terus murah rezeki Zumal bersama NN ya...

    ReplyDelete