2 Apr 2015

CPUV NUFFNANG #74 PERFECTO CRISPS AWARENESS




Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Besar tak gambar tu? Perfecto Crisps. Selalu iklan kat tv yang ada gambar Wak Doyok tu. Pernah tengok kan? Perfecto Crisps nie keluaran Mamee Double Decker. Zumal memang suka sangat makan kerepek kentang macam nie. Kat rumah, berbotol-botol Mister Potato Zumal simpan buat tabung. Setiap kali tengok tv mesti kena mengunyah. 






Sebenarnya Zumal dapat CPUV Nuffnang Perfecto Crisps Awareness, CPUV nie dapat bersama CPUV Senheng tapi Zumal tak perasan tau. Huh, pelik betul.  Maybe masa tu tengah sengkek jadi jenama makanan nie tak terperasan la. Sekarang nie, duit gaji penuh confirm Perfecto Crisps jadi pilihan kudapan kat ofis dan kat rumah. Kejap lagi nak pergi cari. GST? Ala, makan tetap kena makan kan? Hehe...






Terima kasih buat Nuffnang kerana beri banyak CPUV untuk Zumal. Saya sayang awak sangat-sangat tau. Sayang juga semua rakan-rakan ^-^

13 comments:

  1. tak minat keropok2 ni..
    dari dulu lagi..tgk org lain gilekan dia tapi kitew tak pun..huhuhu

    ReplyDelete
  2. JAJAN SEDAP...KAK DH EMEL TO ZUMAL...HRP SAMPAI.

    ReplyDelete
  3. Mujurlah Mrs. A jenis yang tak makan sangat jajan ni...
    Kalau coklat tu memang suka

    ReplyDelete
  4. kalo layan perfecto crisps ni, sure ilang stress gst hehehe (sekejap je lah, lps tu blues balik ;p)

    ReplyDelete
  5. Harga perfecto ni agak muurah berbanding yg lain.. sedap pun sedap.. Tahniah DZ.. :)

    ReplyDelete
  6. Wah, tahniah2 :) Cik Mimie xdpt sebab x berapa aktif bulan ni..hukhuk

    ReplyDelete
  7. Sedap keropok ni,diana pun suka makan....

    Tahniah zumal....

    ReplyDelete
  8. macam sedap jer.. tak pernah rasa lagi Perfecto nih..

    ReplyDelete
  9. tahniah zumal
    pun belum pernah rasa lagi

    ReplyDelete