24 May 2015

Lyanaz Beauty Care Babies Blinks

Advertorial

Assalamualaikum dan Salam 1 Dunia buat semua. Hari nie zumal nak review produk kecantikan. Almaklum la raya pun hampir tiba pasti ada yang nak kelihatan cantik dan menawan pada Syawal nanti.

Pernah dengar Babies Blinks? Pada yang mengikuti perkembangan produk kecantikan pasti korang tahu. Produk ni keluaran syarikat bumiputera iaitu Lyanaz Beauty Care. Produk ini didatangkan 1 set mengandungi Antibiotik Day Cream, Magic Night Cream, Sabun Glutacoll dan Serum.

Kelebihan produk adalah untuk mengecilkan pori-pori wajah, mencerahkan wajah 5 kali ganda agent pemutih, menjadikan kulit cerah dan pinkish, melicinkan kulit secara maksimum, membantutkan pertumbuhan jerawat, menghilangkan jeragat seawal 5 hari, melembabkan kulit serta mengimbangi minyak berlebihan. 1 set adalah untuk penggunaan sebulan. Sesuai untuk umur 12 tahun ke atas.

Kandungan Set

1. Sabun Glutacoll (NOT140405964K)
- untuk menghilangkan bintik hitam
- mengecutkan jerawat
( cuci muka 2 kali sehari gunakan sabun ini)

2. Magic Night Cream ( White )
(NOT140405963K)
- menghilangkan jerawat
- memudarkan parut jerawat dan parut hutan
- menggebu dan menghaluskan kulit
- mencerah dalam 24 jam
- kulit lebih pinkish dan mental
- mengecilkan pori ~ sesuai untuk semua jenis kulit
( gunakan sebelum tidur sesuai untuk seluruh badan juga pada bibir)

3. Antibiotik Day Cream (Yellow)
(NOT140405962K)
- cegah pertumbuhan jerawat
- meresap minyak di muka menjadi lembapan ~ kulit bebas minyak
- mengawal pori dari tersumbat
- membuat kulit segar dan berseri
- memberi perlindungan penuh dengan SPF 35
- sesuai semua jenis kulit
(Gunakan pada waktu pagi)

4. Serum

Jika korang berminat membeli Babies Blinks ini boleh order sekarang. Harga promosi cuma RM40 sahaja termasuk pos seluruh Malaysia. WhatsApp / sms / call Maya di 0174696640...


30 comments:

  1. ramai jugak yang menggunakan babies blink ni.

    ReplyDelete
  2. Salah seorang pengguna BaBies blinks :)

    ReplyDelete
  3. bagus produk ni kalau nk cantik kenalh beli tu..

    ReplyDelete
  4. Adik Fida ada pakai produk ni...
    memang berkesan tapi mungkin ikut jenis muka kot..

    ReplyDelete
  5. Adik Fida ada pakai produk ni...
    memang berkesan tapi mungkin ikut jenis muka kot..

    ReplyDelete
  6. yeahhh kena cantik sebelum raya hehe

    ReplyDelete
  7. yaya buat masa ni tak berani nak cuba produk yg lain lg . sb yg skrg pakai pun alhamdulilah okay dah :)

    bro zumal . yaya tag sini http://sweetsouryaya.blogspot.com/2015/04/saya-nak-menang-baju-t-shirt-rekaan.html

    ReplyDelete
  8. yaya buat masa ni tak berani nak cuba produk yg lain lg . sb yg skrg pakai pun alhamdulilah okay dah :)

    bro zumal . yaya tag sini http://sweetsouryaya.blogspot.com/2015/04/saya-nak-menang-baju-t-shirt-rekaan.html

    ReplyDelete
  9. babies blinks , baru lah putehhh . hehee

    ReplyDelete
  10. review produk..wah langkah kanan tu..

    ReplyDelete
  11. Assalm zumal,
    waaaa
    review produk tuuu
    tahniah3

    ReplyDelete
  12. famous dah babies blink ni sekarang..sana sini duk cakap pasal kebaikan babies blink..hehe..Sha lom try lagi ^_^

    ReplyDelete
  13. baru tahu juga tentang produk ini..

    ReplyDelete
  14. baru guna 2 hari..toner tu bila sapu ke kulit muka..pedih nye lah lah hai...

    terpikat bila lihat adik guna after 3 month kulit semakin berseri2 :-)

    ReplyDelete
  15. kenapa set ni tak ada TONER eh Zumal

    ReplyDelete
  16. pernah dengar, tapi belum pernah cuba..

    ReplyDelete
  17. muka sis sekrg ni sdg naik jerawat yg besar n sakit tu ... huhuhuuuu

    ReplyDelete
  18. ow, ada kwan yg guna..nilah babies blink yer..

    ReplyDelete
  19. famous jugaq produk ni skrg kan :)

    ReplyDelete
  20. yeayy...selepas seminggu penggunaan dah nampak kesan

    ReplyDelete
  21. Tskk, mcm best je produk ni

    ReplyDelete
  22. seleas 2 minggu guna..perubahan amat ketara

    ReplyDelete
  23. kawan Sha guna, katanya jadi putih. hehe. Ok ler agaknye tu :)

    ReplyDelete
  24. wow, macam best je. siap ada serum lagi

    ReplyDelete
  25. wah macam menarik je produk babies blink ni :-)

    ReplyDelete
  26. Berita menarik buat wanita ni..

    ReplyDelete
  27. heheh xpenah dengar lagi produk ni
    ketinggalan betul

    ReplyDelete
  28. timm baru guna seminggu..
    xdalah putih mlepak sesgt pun..
    cuma kwn tegur pipi dah jadi blushing..hoho..

    ReplyDelete