3 Mar 2015

TOP 10 AWESOME BLOGGER FEBRUARY 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari nie zumal cuba mencuri sedikit masa untuk update blog kesayangan nie. Rindu betul nak berblog macam dulu. Insha Allah dalam masa terdekat semua kembali seperti sedia kala. Harapnya begitu laa...

Sebagai pembukaan bulan Mac 2015, zumal keluarkan entri ini sebagai menghargai para pengunjung setia blog Dunia Zumal ini. Korang semua adalah penyuntik semangat zumal untuk terus berblog. Jom kita tengok antara mereka yang terpilih dalam senarai top 10 pengomen di Dunia Zumal ini. Memang selalu mereka setia.


Terima kasih untuk korang semua yer. Korang semua macam nyawa blog zumal tau. Kepada korang yang belum mengenali mereka jemputlah ke blog mereka semua di link berikut yer. 











Zumal dah lama terhutang dengan para top commentor blog Dunia Zumal nie sebab zumal nak beri sesuatu yang dapat dijadikan ingatan. Lama mencari idea. Akhirnya semalam lahir satu idea yang sesuai. Jadi dalam besok zumal nak pergi tempah. Nak tahu apa dia, nanti la tunggu para top commentor zumal beritahu korang. Hehe... Lupa lak, kepada yang tersenarai tu boleh la emailkan maklumat seperti nama, alamat, no fon ke zumal84@gmail.com. Terima kasih kepada semua yang setia menyokong zumal ^-^

19 comments:

  1. assalam...tersangkut juga nama kak ya zumal...tq. semoga blog zumal terus sukses.

    ReplyDelete
  2. wahh untungglah blogger2 yg tersenarai :)
    alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. Tahniah semua....saya dah lama tak datang blog zumal.

    ReplyDelete
  4. tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  5. Wah, tersenarai kat sini :) Thank DZ..rasanya dah penah bagi detail da :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk yang dah beri detail tu tak perlu beri semula yer... Kalau zumal zumal kehilangan detail korang nanti zumal minta lagi k ^-^

      Delete
  6. Terima kasih Zumal..terima kasih juga kerana rajin singgah di blog JM..

    ReplyDelete
  7. x perlu susah nk beri something..ucapan terima ksaih sudah mencukupi

    ReplyDelete
  8. ahaa..no wonder lah lama x muncul di blog JM tu ...tak pe..ada masa nanti datang lah ye :-)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah tersenarai.. t kasih DZ, tahniah juga kpd yg lain2.. :)

    ReplyDelete
  10. hehe.. nina pun termasuk juga. tahniah buat semua :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah utk semua yg tersenarai..

    ReplyDelete
  12. Maaf zumal...baru perasaan pula yang Diana pun ada dalam senarai top 10 dalam blog Dunia Zumal....Alhamdulillah rezeki lagi ni....tahniah juga kepada semuanya...

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada semua yang tersenarai tu
    nak tau jugak zumal hadiahkan apa yer
    hehehe, kepochi plak kita

    ReplyDelete