25 Mar 2015

TERPAHAT DI MUKA UTAMA CARIAN GOOGLE

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Setelah siap entri sebentar tadi. Zumal ingin juga kaji kenapa entri Zumal tentang Pengurusan Acara tu menjadi antara carian sepanjang masa sejak Zumal berblog dan secara spesifik sejak Zumal publish entri INI. Rupanya kalau kita search kat Google tentang Pengurusan Acara dan Diploma Pengurusan Acara nie, blog Zumal mendapat tempat teratas dalam carian. Fuh, berbaloi gak kan. Tapi Zumal harap maklumat yang korang cari ada dalam entri Zumal tu.

dapat tempat pertama


tempat ketiga search

26 comments:

  1. wahhh first page..terbaiklah ^_^

    terima kasih undi blgo acik..

    ReplyDelete
  2. Assalam zumal,
    waaaaaaaaaaa
    tahniah3
    kongsi la tips3
    iols ni buta it he3

    ReplyDelete
  3. Hebat dah nie....lepas boleh naik seo blog lagi..kikii..tahniah zumal

    ReplyDelete
  4. Tahniah Zumal :-)

    Bukan senang nak naik rank dalam Google search ni. Ada yang bertahun nak dapatkannya.

    ReplyDelete
  5. Tahniah zumal ..terbaik! moga ia memberi manfaat pada semua :)

    ReplyDelete
  6. Wah...hebat!!! tahniah DZ ^-^

    ReplyDelete
  7. TAHNIAH ARTIKEL BERINFO SENTIASA DICARI.

    ReplyDelete
  8. Tahniah Zumal.. tentu best ea nengok blog kita antara yang teratas..

    ReplyDelete
  9. Wah, hebat ! Tahniah.
    Pancingan untuk keyword tu mengena lah, even kadang-kadang kita tak sedar pun. Kira all time bonus lah tu :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tahniah Zumal.. semoga terus sukses ye.. :)

    ReplyDelete
  11. memang kalau pandai main keyword, pageviews kita akan naik and maintain :)

    ReplyDelete
  12. tahniah zumal. bukan senang tau nak berada di tempat teratas ranking carian Google tu.

    ReplyDelete
  13. Bijak menggunakan keyword... Teruskan dan kuasai keyword tertentu agar menjadi teratas di carian google. Syabas!

    ReplyDelete
  14. tahniah ... adakalanya kita mmg x sangka entry kita tu jadi carian ramai ...

    ReplyDelete
  15. wahh tersenarai plg atas dlm carian google..cayalahhh zumal!
    alhamdulillah..masyukkk hehehe

    ReplyDelete
  16. info bermanfaat boleh mencuri hati pembaca

    ReplyDelete
  17. tahniah Zumal.. Eyda nih entry Mat Kool Butterfly yang aiskrim tuh yang berada di page pertama.. tak sangka plak Eyda..

    ReplyDelete