Booking.com
Booking.com

12 Mar 2015

SELAMAT ULANG TAHUN KE 8

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Selamat ulang tahun kelapan. Kepada siapa? Siapa lagi kalau bukan untuk Nuffnang. Syarikat kesayangan para blogger. Sedar atau tidak sudah 8 tahun Nuffnang berada dalam lapangan pengiklanan ini. Kalau zumal dah lama kenal Nuffnang maybe dah banyak kaut income tapi sayangnya zumal baru bermula sejak akhir tahun 2012. Tapi apa yang terkumpul dulu tu dah tiada cuma zumal perlu bermula semula dari awal. 







Tahniah buat Nuffnang. Moga terus berjaya dan sentiasa support para blogger seperti kami yang turut support Nuffnang. Pihak Nuffnang tidak lupa pada kita semua dan mereka menjemput kita ke majlis ulang tahunnya yang akan diadakan 21 Mac 2015 ini bertempat di Zouk Club Kuala Lumpur bertemakan tahun 60an. Kepada yang berkelapangan pada tarikh tersebut silalah turut serta. Maklumat lanjut boleh klik SINI.




Tahniah dan selamat ulang tahun ke 8 buat Nuffnang. Terima kasih kerana bersama kami semua...

10 comments:

  1. Hepi anniversary nuffnang.
    Dah 8 tahun noo, saya baru kenal 5, 6 bulan.

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary to nuffnang..8 tahun lah..

    ReplyDelete
  3. nak jugak dtg.. tp apakan daya.. haha.. sy tinggal jauh sgt2. uish.. :'( sedehh

    ReplyDelete
  4. hb nuffnang . nak datang jauh pulak

    ReplyDelete
  5. Happy Anniversary Nuffnang..dapt jugak invitation tapi kerja la..hoho

    ReplyDelete
  6. happy anniversary nuffie.. dh 8 thn tu

    ReplyDelete
  7. dah 8 tahun? dah matang hihih

    ReplyDelete