Booking.com
Booking.com

17 Mar 2015

Segmen Follow Back Kisahati Wanie

JOM TERJAH

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Zumal bagai cacing kepanasan dah nie. Panas sangat cuaca hari nie la. Tengah hari tadi zumal tengok kucing-kucing zumal tak senang duduk. Minum pun banyak juga. Melalut pulak zumal nie kaan? Inikan entri segmen. Jadi berbalik pada segmen yer. Korang masih ingat Wanie? Blog lama beliau telah dijangkiti virus. Oleh itu Wanie ada buat blog baru dan mohon korang follow beliau semula yer... Follower beliau sebelum ini telah hilang bersama blog lama tu. Korang tolonglah support Wanie dengan follow blog baru beliau yer... Untuk support beliau klik la banner kat atas tu. Untuk Wanie, jangan la bersedih k. Teruskan perjuangan anda, kami sedia support ^-^

17 comments:

  1. Bahaya betul serangan virus sekarang ni. Belog pun jadi mangsa jugak. Penat jugak nak kumpul balik follower-follower.

    ReplyDelete
  2. kitew pun pernah alami jugak situasi macam Wanie tu...kesian dan penat promote blog balik..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Zumal support segmen wanie..insyaAllah akan terus jadi pembaca setia blog duniazumal ni..terima kasih!

    ReplyDelete
  4. kesian kan . mesti ralat rasa . papepon wanie kuat sebab masih nak teruskan blogging . jom support

    ReplyDelete
  5. Sama-sama kita support Wanie :)

    ReplyDelete
  6. kena virus..aduh..kasihan juga tu

    ReplyDelete
  7. alamak boleh kena virus mcm ni ke? sabar ye...
    feel free to visit and follow superbchombi.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Salam singgah pagi zumal...kesian kan klu terkena virus...sabar yer kat kisahati wanie..

    ReplyDelete
  9. Assalam zumal,
    uols sulam entru segmen dengan entry luah perasaan yer he3

    ReplyDelete
  10. JM dah follow n support beliau

    ReplyDelete
  11. Jom sama2 kita support beliau..

    ReplyDelete
  12. dr segmen y sama....

    jemput join segmen sy jika lapang....

    http://www.vitaminuntuksemua.my/2015/02/segmen-jom-tonton-video-by-farahamzah.html

    tq

    ReplyDelete
  13. selamat bersegmen . singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-follow-back-kisahati-wanie.html

    ReplyDelete