8 Mar 2015

PESTA ANGIN TIMUR PERLIS 2015


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Pada tanggal 6 Mac 2015 berlangsungnya Pesta Angin Timur di Sungai Berembang Perlis selama tiga hari. Perjalanan pesta ini dari jam 10 pagi hingga 11 malam. 

Pelbagai gerai jualan dan pameran dibuka untuk pengunjung. Selain tu yang paling best masa musim angin timur nie adalah permainan wau kerana angin ketika nie angin agak kuat. Memang sangat sesuai. Selain tu ada pelbagai lagi permainan tradisi diadakan. 

Hari ini dah hari terakhir. Zumal sendiri belum pergi. Kepada korang yang ingin pergi zumal sertakan jadualnya.


Nanti zumal kongsikan sekitar majlis tersebut dalam blog yer.

17 comments:

  1. MUSIM PANEH LA NI BENDANG KERING SERONOK MAIN WAU...BEST PESTA NI..

    ReplyDelete
  2. wahh boleh main wau gituuu. seronok :)

    tapi xsemoat nak g.. huhu :(

    ReplyDelete
  3. Bestnya pesta ni. Nak.pergi jauh sangat pula

    ReplyDelete
  4. waiting for your update of the event
    will prefer to see your life update than cpuv update from nuffnang
    (jangan ambil hati ya)

    ReplyDelete
  5. Salam singgah pagi zumal...wahh...bestnya tu...teringin nak pergi tapi jauh sangatlah zumal...

    ReplyDelete
  6. err..lumba kerbau tu mcm best jek..zumal tgk x?

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum and Hye :)
    Saya sedang mencari sponsor :)
    Tiada syarat dikenakan :)
    Sudi tak nak sponsor? :)
    Sebarang detail bolehlah ke blog saya http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/03/pencarian-sponsor-contest-wear-it-right.html :)
    Jika sudi, sila komen di entri tersebut. Syukran jiddan. :)

    ReplyDelete
  8. salam kenal, singgah sini terus follow. jom... kalu sudi terjah kite jugak. maseh

    ReplyDelete
  9. aktiviti menangkap itik tu menarik!

    ReplyDelete
  10. Mesti ramai dok tggu lucky draw ;)

    ReplyDelete
  11. banyak rupanya aktviti dia... menarik2

    ReplyDelete
  12. angin kuat main wau mmg layan je zumal ...

    ReplyDelete
  13. Best mmg best... suka dgn pesta mcm ni...

    ReplyDelete
  14. Bestnye ada aktiviti macam ni :)

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Yer Parihh ia diadakan setiap tahun...

      Delete
  16. kalau saya balik kampung, memang sah kena pergi ni

    ReplyDelete