Booking.com

31 Mar 2015

CPUV NUFFNANG #73 SENHENG FRANCHISE

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari nie agak kelewatan Zumal keudara menemui korang semua. Zumal datang kerja terus buka pc tapi tak sempat nak update apa-apa kat blog. Terasa sangat banyak kerja. Kerja yang ditangguh memang satu masa akan menimbun. Jadi jangan la tiru cara kerja Zumal nie. Ada jer kerja nak buat jangan simpan dulu kemudian baru buat nanti korang akan rasa tak terbuat kerja tu. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Jadi jangan bagi jadi bukit yer...

Pagi tadi Zumal dah tengok akaun Nuffnang. Masih Glitterati yer. Alhamdulillah. Earning pun semakin stabil. Tak lama lagi nak cashout kali kedua. Tapi sebenarnya yang sebelum nie tak lulus moga yang kedua nie lulus yer Encik Nuffnang yang ku sayang. 

Hari terakhir sebelum GST nie Zumal terima lagi CPUV daripada En. Nuffnang. CPUV kali nie tentang SENHENG Franchise Aademy... Maybe ada kesilapan ejaan kat situ kan? Sebut pasal Senheng nie, lokasi kat Perlis hanya belakang ofis Zumal jer. Memang dah banyak barang elektrik Zumal beli kat situ sejak tahun lepas. Almaklum la belakang ofis Zumal jer. Paling best bila korang ada kad Plus One, diskaun untuk korang memang banyak. Memang berbaloi ada kad gambar panda tu.

Tentang CPUV nie, Senheng ada stor franchise pula gamaknya kan? Moga terus sukses buat Senheng... Tak lupa terima kasih buat Nuffnang yang pemurah. 




#memandangkan besok GST, baik korang beli barangan yang kena GST sekarang juga di Senheng...

16 comments:

  1. Tahniah...akak pun dapat yang nie juga

    ReplyDelete
  2. semoga murah rezeki :0

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/job-party-birthday-ruby.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah Zumal. Rezeki sebelum GST tu :)
    Sat g Sha pun nak keluar shopping barang & bayar semua utang-utang, hehe. Kalau esok dah kena charge. Rugu-rugi :D

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah , semoga bertambah lagi ...

    ReplyDelete
  5. MOGA NUFFNANG SEGERA KIRIM CEK YG DI CASH OUT.

    ReplyDelete
  6. tahniah zumal
    moga makin murah rezeki

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tahniah DZ.. :)

    ReplyDelete
  8. tahniah Zumal.. pernah jugak jadi bukit, fail yang tebal memenuhi meja..

    ReplyDelete