Booking.com

26 Mar 2015

CPUV NUFFNANG #72 CICAKMAN 3 PREMIER



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Korang semua minat dengan filem Cicakman? 12 Mac 2015 lalu Cicakman 3 telah mula ditayangkan di pawagam di seluruh negara. Korang semua dah tengok ke belum? Zumal pun belum tengok lagi. 

cicakman 3

Cicakman 3 menampilkan pelakon utamanya Zizan Razak, Lisa Surihani, Fizz Fairuz dan Rykal Hakimi. Zumal nie memang minat lakonan Zizan, mesti puas kita gelak ketawa tengok aksi beliau tu. Apa tunggu lagi cepat la ke pawagam berhampiran korang untuk menyaksikan aksi Cicakman 3 ini yang perlu berhadapan SuperBro iaitu adiwira baru yang muncul di Metrofulus. Nak tahu apa bakal berlaku kena la ke pawagam berhampiran yer.

Cicakman 3
Terima kasih buat pihak Nuffnang yang menganugerahkan CPUV baru buat blog zumal nie. Kita sayang awak yer ^-^

12 comments:

  1. Assalammualaikum... zumal,

    tahniah zumal semoga nuffnang sayang kat blog nie dan kasik byk2 earning cpuv k... Amin.

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Tak ada masa lagi nak melangkah pergi ke panggun bulan ni.rasanya dah 2 bulan tak masuk panggung..
    busy memanjang kan

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini zumal....wahhh....tahniah zumal...rezeki zumal tu...

    ReplyDelete
  4. tahniah2 . cicakman yang dulu tengok wayang . yang ni tak tahu la lg . huhuu

    ReplyDelete
  5. tahniah! sy tggu cicakman ni mlm raya nnt hahahaha

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. baik cicakman hihii.. Tahniah DZ.. :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Zumal. Dah dpt cpuv ni, harus support Cicakman ni, hehe :)

    ReplyDelete
  8. Zumal dah tgk ke belum filem ni? kalau dah, silalah belanja review plak hehe

    ReplyDelete