12 Mar 2015

CPUV NUFFNANG #67 SENSODYNE CAMPAIGN

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Walaupun sedikit rasa sedih terhadap Nuffnang nie, Alhamdulillah ada CPUV yang datang memujuk zumal. Syukur la. Insha Allah zumal tak sentap sangat kerana perkara yang sama pernah zumal lalui dengan syarikat lain. Tapi situasi dengan syarikat tersebut berlainan sedikit dan memang zumal akui salah zumal kerana selalu buat giveaway dan segmen yang mensyaratkan peserta klik iklan. Takpe la itu dah berlalu. Tapi dengan Nuffnang zumal tak tahu dari mana datangnya click fraud tu. Redha je la...



Hari nie zumal terima lagi CPUV daripada Nuffnang, kali ini CPUV Sensodyne Campaign. Sensodyne nie ubat gigi yang sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah gigi sensitif. Nak tau lebih lanjut cer tengok iklan Sensodyne tu tentang apakah campaign yang sedang dijalankan. En. Nuffnang marah kalau zumal suruh korang klik jadi zumal tak suruh tau. Zumal pun tak klik yer. Untuk En. Nuffnang tu, kalau dorang klik bukan salah saya yer. Kikiki. Gurau-gurau dengan Nuffnang boleh kan?











#moga tak sentap kali kedua laa...

19 comments:

  1. Seronoknya dpat CPUV...moga banyak la BE yang akan dapat ye zumal..

    ReplyDelete
  2. Tahniah..
    New follower here..
    http://afidahazmi88.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. moga bertabah... tanhiah dpt CPUV ^-^

    ReplyDelete
  4. terubat sikit hati yg luka ya zumal cpuv mengubatnya...

    ReplyDelete
  5. Tahniah zumal.
    Dah lama CPUV tak singgah blog saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha Allah nanti ada yang menjelma

      Delete
  6. tahniah zumal.. nina pun dpt juga

    ReplyDelete
  7. tahniah zumal...rezeki zumal memang melimpah ruah

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tahniah Zumal.. :)

    ReplyDelete