Booking.com

10 Mar 2015

CPUV NUFFNANG 64-66


Assalamulaikum dan salam sejahtera semua. Alhamdulillah hari nie zumal check akaun Nuffnang rupanya ada tiga lagi CPUV yang bertandang ke blog zumal. Antara CPUV yang ada adalah MCMC: Klik Dengan Bijak, DiGi Project Byte dan Brighter Smile, Better Co...

Hari nie juga zumal dah hantar ticket kepada Nuffnang tentang cash out zumal pada bulan November lalu yang masih belum diterima. Moga mendapat perhatian dari pihak Nuffnang. Terima kasih untuk pihak Nuffnang dan korang semua yang tetap bersama blog Dunia Zumal ini.

20 comments:

  1. Tahniah Zumal.. semoga terus murah rezeki ..in shaa Allah :))
    klik2 sini

    ReplyDelete
  2. Tahniah Zumal, murah rezeki :)
    Hari ni baru prasan, ads Nuffnang, tak keluar kat blog. Semua 3 tempat pulak tu. Ruginye hari ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog zumal ada 2 tempat tak ada iklan...

      Delete
  3. Alhamdulillah...tahniah zumal...murah rezeki zumal...

    ReplyDelete
  4. Banyaknya CPUV..Alhamdulillah..tahniah Zumal.. ^^

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..
    Fuza pun ada dapat juga..
    Berderet2

    ReplyDelete
  6. tahniah zumal kak pun dh2 tiga kali cash out tapi msh tiada apa2 nmpk ada kwn2 yg dh mula trima cek nuffnang tu...dlm proses pnghntaramlh tu kot...

    ReplyDelete
  7. tahniah zumal . uishhh mesti ada masalah pape ni . lambat sangat sampai tu kan

    ReplyDelete
  8. tahniah...tp sbnrnya x tahu ape fungsi nye...hihih...

    ReplyDelete
  9. jeles tengok CPUV berderet-deret ni

    ReplyDelete