3 Mar 2015

CPUV NUFFNANG #62 MATRADE BRAND AWARENESS

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari nie CPUV datang lagi ke blog zumal. Alhamdulillah zumal rasa bersyukur sangat. Moga dapat dikumpul dan dikeluarkan lebih cepat. Eh macam tamak lak zumal nie kan... Sekarang pun zumal masih menuggu cek Nuffnang yang zumal mohon cashout hujung bulan 11 dulu masih tak dapat lagi. Mana yer?

Maaf la sebab terlari dari tajuk. Hari nie zumal terima CPUV MATRADE Brand Awareness. Apakah itu? Tak tahu la kerana sepanjang zumal online ia belum menonjolkan diri lagi. Apa yang zumal tahu MATRADE nie adalah Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia. Misi MATRADE ialah mempromosikan eksport ke barisan hadapan pasaran global.  MATRADE membantu syarikat-syarikat Malaysia yang berpotensi mempunyai taraf antarabangsa, membantu menjadikan frasa 'Made In Malaysia sinonim dengan keunggulan, kehandalan dan boleh dipercayai. Zumal petik daripada laman rasmi MATRADE di SINI


Nak tahu lebih lanjut tentang MATRADE Brand Awareness nie klik saja pada iklan berkaitan di blog zumal yer. Terima kasih kerana sudi membaca dan sudikanlah jua untuk klik ^-^

22 comments:

  1. bulan 11 cashout belum dapat..sepatunya after a month cheque dah sampai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu seminggu baru zumal tanya dorang. Hehe ^-^

      Delete
    2. mesti byk tu..meh cikit :-)

      Delete
  2. Tahniah, murah rezeki zumal :)

    ReplyDelete
  3. 3 mac masuk lagi? wahh..lebat :-)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...tahniah zumal..banyak betul CPUV dia..hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah... rezeki mencurah2 tu...

    ReplyDelete
  6. i juga cashout feb lepas
    hahaha i rasa kena tunggu lama lagi
    MY-Emily

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah rezeki zumal kan :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah DZ..:) Dtg klik nuff kat sini :)

    ReplyDelete
  9. tahniah! semoga rezeki bertambah in shaa ALLAH. saya klik2 nuff kat sini ^^,

    ReplyDelete
  10. bestnyeee.. nak la jugakkkk huhuuu.. :)) tahniah Zumal :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah tahniah DZ.. :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rezeki Zumal. Cuba hantar tiket pada nuffnang. Sebb Ros cashout penghujung disember, awal februari dah terima check nya

    ReplyDelete
  13. Rezeki zumal lagi...tahniah yer zumal...

    ReplyDelete
  14. CM tak dapat lagi lah iklan ni ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  15. pergh, hebat banyak betul iklan
    tahniah zumal

    ReplyDelete