Booking.com
Booking.com

19 Feb 2015

UPTOWN PAROI MAKIN MERIAH

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Masih ingat lagi perkongsian zumal tentang Uptown Paroi ? Korang boleh rujuk entri Paroi Nightlife City ini. 

Kini pelbagai tarikan terbaru diwujudkan di Uptown Paroi. Antaranya ialah Mini Soopa Doopa, Paintball, Pertujukan Badut, Busking dan banyak lagi. Pasti sesuai untuk korang sekeluarga mahupun si kecil.


Kepada korang yang ingin berniaga, di sinilah peluang hebat untuk korang melebarkan sayap perniagaan. Bagi yang berminat bolehlah dapatkan tapak korang segera sebelum semuanya habis. Untuk maklumat berkaitan tapak korang boleh rujuk DI SINI. Jangan lepaskan peluang keemasan ini. 

Mini Soopa Doopa

Antara tarikan

Antara tapak niaga yang ada

Pelbagai produk dijual

Permainan Kanak-kanak

Untuk Si Kecil

Mr. Badut 

13 comments:

  1. cik belbel tag awk dekat sini
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2015/02/iphone-5s-giveaway-by-syafiqspecki.html

    ReplyDelete
  2. Waa meriah...urut tapak kaki xda ka...?heee

    ReplyDelete
  3. kenaper saya xdpt tgk gmbr yerrrrrr

    jemput join segmen saya jika sudi=))) TQ!
    http://www.sitisharini.com/2015/02/segmen-wwwsitisharinicom_16.html

    ReplyDelete
  4. peluang baik utk mrk yg berminat utk berniaga ni ...

    ReplyDelete
  5. Teringat masa kecik... abah mama selalu bawak ke tempat macam ni.. hurm... rindu pulak...

    ReplyDelete
  6. wah.. tmpat ni paling ramai org.. lg2 time cuti kn :)

    ReplyDelete
  7. Ada game tu yg best klau bawak kanak2

    ReplyDelete
  8. Wah, best jugak tempat ni..mcm2 aktiviti ada :)

    ReplyDelete
  9. Assalam zumal,
    soopa berayor tu yang tak menahan iols nengok tu haaaaaaaa
    kalo anak iols nampak kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa he3

    ReplyDelete
  10. Fuhh meriahnya.. kena pergi ni satu hari nanti...

    ReplyDelete
  11. Kalau bawak anak-anak jumpa tempat mainan camni, memang tak bergerak la.selagi tak boleh main.

    ReplyDelete